HOROSCOP de weekend, 4-5 aprilie 2020. Racii fac schimbări legate de stilul de viață

0
132

Horoscop de weekend, 4-5 aprilie 2020. Nativii din zodia Fecioară muncesc mult în weekend, pentru că vor să ducă la bun sfârșit o mulțime de lucruri. Totuși, ar fi bine să ia și niște pauze.

Berbec

Reușești să te ocupi de pasiunile pe care le ai, dar te bucuri și de puțin timp în compania partenerului de cuplu. Intimitatea este rețeta succesului în acest weekend.

Taur

În acest weekend te gândești la toate deciziile pe care le-ai luat în trecut. Ești atent la toate detaliile, pentru că nu îți dorești să repeți greșelile pe care le-ai făcut.

Gemeni

Nu reușești să îți găsești liniștea necesară pentru a te ocupa de lucrurile pe care vrei să le duci la bun sfârșit. Încearcă să te ocupi puțin de pasiunile pe care le ai pentru a te putea relaxa.

Rac

Vrei să faci unele schimbări când vine vorba de stilul de viață. Astfel, în acest weekend, găsești puterea pentru a face primul pas spre o viață mai sănătoasă.

Leu

Reușești să discuți deschis despre lucrurile pe care le simți. Timpul petrecut alături de partenerul de cuplu te ajută să te cunoști mai bine și să privești lucrurile cu mai multă deschidere.

Fecioară

Muncești mult în acest weekend, dar încearcă să îți acorzi și pauze. Vrei să duci la bun sfârșit o mulțime de lucruri, unele țin de treburi casnice, altele de responsabilitățile de la locul de muncă.

Citește horoscopul integral, pe Jurnalul.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here