O RUSOAICĂ a câştigat în instanță un apartament de lux cumpărat de amantul ei în Londra. Cum și-a motivat judecătorul decizia

0
144

O rusoaică a câştigat în justiţie un apartament de lux din Londra, în valoare de 10 milioane de lire sterline. Femeia a avut o aventură de lungă durată cu un bogat om de afaceri rus, care are trei copii cu ea, iar acum a vrut să vândă apartamentul şi i-a cerut femeii să se mute alături de copii într-o casă mai ieftină.

Doar că amanta sa a vrut să locuiască în continuare în luxosul apartament, a atacat în instanță decizia bărbatului, iar justiţia britanică i-a dat câştig de cauză.

Judecătorul de la Royal Courts of Justice, care s-a ocupat de acest caz, a precizat că atât bărbatul cât şi femeia au amândoi peste 50 de ani şi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ 25 de ani în Rusia, când bărbatul era căsătorit, iar femeia lucra ca director financiar la o fabrică deţinută de acesta.

Potrivit judecătorului, citat de Agerpres, cei doi au locuit împreună intermitent timp de 20 de ani.

În perioada respectivă, bărbatul s-a căsătorit cu alte trei femei şi a divorţat de două dintre ele, a adăugat judecătorul. Afaceristul are trei copii din celelalte relaţii.

Femeia şi copiii ei s-au mutat în Anglia în urmă cu un deceniu, iar bărbatul a cumpărat luxosul apartament londonez pentru aceştia. Femeia şi copiii ei s-au mutat în apartament în urmă cu aproximativ şase ani.

Bărbatul a continuat să locuiască în Rusia şi să viziteze femeia şi pe copiii săi de aproximativ patru ori pe an.

În motivaţia deciziei sale, judecătorul a precizat că bărbatul avea „intenţia de a-i înşela pe cei apropiaţi” şi „abilitatea de a-şi acoperi urmele”.

El a argumentat că femeia şi copiii nu trebuie să se mute, deoarece apartamentul este „casa familiei lor” şi locuiesc în el de aproape şase ani.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here