SCENE INCREDIBILE. Polițiștii din Hunedoara au fost atacați de zeci de oameni, pentru că au legitimat un biciclist: Se cheamă abuz ce faceți voi | VIDEO

0
116

Zeci de persoane au înjurat, sâmbătă după-amiaza, poliţiştii din oraşul Hunedoara. Angajaţii Ministerului de Interne (MAI) au oprit un biciclist pentru a verifica dacă respectă măsurile restricţionării circulaţiei și mai mulți localnici au început să agreseze verbal oamenii legii.

Un biciclist băut a fost oprit de poliţişti pentru a verifica dacă bărbatul respectă măsurile restricţionării circulaţiei.

Polițiștii au tras un foc de armă

În acel moment, bărbatul a devenit recalcitrant iar în sprijinul său au sărit mai multe persoane care au lovit poliţiştii şi jandarmii prezenți. Pentru a-i linişti, poliţiştii au tras un foc de avertisment în plan vertical.

„În acest moment, după intervenția poliției și jandarmeriei, toate persoanele din acea zona s-au retras în locuințe și situația a revenit la normal. Reamintim faptul că în timp ce verificau respectarea prevederilor ordonanțelor militare, echipajele de poliție au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă. Imediat după acest moment, polițiștii au fost atacați cu pietre și alte obiecte contondente de mai multe persoane din respectivul cartier, rude și cunoscuți ai bărbatului care era legitimat de poliție”, potrivit Poliției Române.

 

După identificarea participanților la agresiune, trei persoane au fost ridicate de polițiști și conduse la sediul poliției pentru audieri.

„În cauză a fost deschis dosar penal pentru ultraj și distrugere. Echipajele de ordine publică rămân în continuare în zonă pentru a preveni orice alte incidente”, menționează Poliția Română.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here