CRITICĂ. Theodor Paleologu, despre atitudinea protestatarilor din Piața Victoriei: „Din păcate, aceşti demenţi ne pun tuturor sănătatea şi viaţa în pericol”

0
226

Theodor Paleologu a criticat organizarea protestului de vineri seara din Piaţa Victoriei din Capitală la care au participat circa 200 de oameni.   

„Din păcate, aceşti demenţi ne pun tuturor sănătatea şi viaţa în pericol”, a scris Theodor Paleologu, potrivit Mediafax.

Contracandidatul lui Theodor Pelologu la alegerile prezidențiale din 2019, prezent la eveniment

Paleologu a candidat la alegerile prezidenţiale din 2019, din partea Partidului Mişcarea Populară. Contracandidatul său, Bogdan Stanoevici, a fost prezent la evenimentul de vineri.

Aproximativ 200 de oameni s-au strâns, vineri, după ora 17.00, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta faţă de măsurile adoptate de autorităţi în contextul epidemiei de COVID-19. Ei nu au purtat mască şi nu au păstrat distanţa minimă de 1,5 metri.

Două persoane care au participat la o altercație, în timpul protestului din Piața Victoriei, au fost duse la secția de poliție pentru identificare și pentru luarea măsurilor legale, anunță, vineri Jandarmeria București.

Aproximativ 200 de persoane s-au strâns vineri în Piața Victoriei din București pentru a protesta, în pofida faptului că orice tip de adunare publică este interzisă în perioada stării de alertă. Revendicările protestatarilor nu sunt clare, dar pe pagina de Facebook a Frontului Civic Unit, protestul a fost promovat masiv. Frontul Civic susține imunizarea naturală și se declară împotriva vaccinurilor. Printre participanții anunțați la protest se numără controversatul politician Adrian Severin sau așa cum s-a menționat, fostul candidat la prezidențiale Bogdan Stanoevici.

Liderul PMP a criticat, de asemenea, atitudinea protestatarilor

Printre cei care au criticat atitudinea protestatarilor se numără liderul PMP, Eugen Tomac care a declarat că susţine ca în aceste momente să existe responsabilitate și că ar organiza un protest împotriva prostiei

Îmi este dor şi mie de un protest, mâine aş origaniza un protest în Piaţă Victoriei, dar nu împotrivă Guvernului Orban ci împotrivă prostiei. (…) Îmi este dor de un protest, iubesc libertatea, dar acum, în aceste zile trebuie să fim responsabili şi să ne protejăm pe noi şi pe cei din jur”.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here