HOROSCOP de weekend, 16-17 mai 2020. Gemenii vor să facă schimbări în viața lor

0
111

Horoscopul weekend-ului 16-17 mai 2020. Creativitatea îi caracterizează pe nativii din zodia Leu, în acest weekend. 

Vezi ce îți rezervă astrele în primul weekend de relaxare, după ieșirea din starea de urgență și intrarea în cea de alertă, decretate în urma pandemiei de coronavirus.

Berbec

În acest weekend, nu îți controlezi emoțiile așa cum îți dorești și există șanse mari să intri în conflict cu persoane importante din viața ta.

Taur

În acest weekend îți concentrezi toată atenția către persoanele din jurul tău. Vrei să îi vezi pe toți fericiți și, astfel, lucrezi pentru a le rezolva problemele.

Gemeni

În acest weekend analizezi deciziile pe care le-ai luat în trecut.

Vrei să faci unele schimbări importante în viața ta, iar pentru asta trebuie să înțelegi unde ai greșit.

Rac

Vrei să progresezi pe plan profesional și de aceea ai tendința de a munci mai mult decât este cazul, în acest weekend. Încearcă să acorzi atenție și relaxării.

Leu

Creativitatea te caracterizează, în acest weekend. Ai o mulțime de idei pe care vrei să le pui în aplicare și, în plus, începi să acorzi din nou atenție pasiunilor pe care le ai.

Fecioară

Încearcă să stai departe de orice formă de bârfă, mai ales pentru că, în acest weekend, ai tendința de a da informațiile mai departe, fără a le verifica.

Citește horoscopul intregral din weekend-ul 16-17 mai 2020, pe Jurnalul.ro

Prognoza meteo în weekend. Cum va fi vremea pe 16 și 17 mai

Vremea va fi deosebit de caldă, în primul weekend de relaxare, cu temperaturi maxime ce se vor situa peste cele caracteristice acestei perioade, în special în zonele din sudul țării, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Sâmbătă, 16 mai 2020, vremea se va menține caldă pentru această dată. În cursul zilei cerul va fi variabil și doar izolat vor fi posibile averse și descărcări electrice.

Duminică, 17 mai 2020, vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporare, mai accentuate în cursul zilei, când local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here