Cine este femeia care s-a măritat cu trei bărbați în același timp. Totul, după un mariaj monogam eșuat

0
92

Povestea unei femei în vârstă de 36 de ani, fiica unui preot creștin din Uganda, înconjurat mapamondul după ce s-a măritat cu trei bărbați în același timp. Aceștia trăiesc în armonie unii cu alții și sunt întreținuți de soția lor, care muncește zi lumină ca să le dea de mâncare. Membrii tribului din care face parte femeia sunt scandalizați, în condițiile în care sunt creștini și trăiesc în familii mongame.

Ann Grace Aguti, o ugandeză de 36 de ani este fiinca unui pastor creștin care face parte din comunitatea Teso. Cu toate că neamul ei trăiește după valorile creștine, care implică familii monogame și fidelitate între soți „până când moartea îi va despărți”, Ann a recurs la un gest care i-a înfuriat pe toți membri comunității sale, mai ales că au fost educați să respecte tocmai învățăturile propovăduite de tatăl ei.

Povestea uimitoare a femeii din Uganda, mai ales pentru publicul european, a fost descrisă, pe larg, în presa britanică.

Inițial, Ann Grace Aguti ar fi dus o viață obișnuită, care nu ieșea cu nimic în evidență față de cea a membrilor comunității în care s-a născut.

Astfel, după ce a ajuns la vârsa măritușului, femeia și-a luat un soț alături de care, un timp, a dus o viață monogamă. Relația s-a destrămat, însă, destul de repede, după ce tânăra lui nevastă i-a reproșat faptul că „nu este bun de nimic” și că nu este în stare să-i satisfacă „nevoile”. Grace Ann nu a descis pe larg la ce fel de „nevoi” s-a referit atunci când a făcut aceste reproșuri, dar a menționat faptul că, printre altele, bărbatul nu aducea bani în casă.

Eșecul căsniciei a schimbat-o total pe Grace. Aceasta a spus că, după ce și-a izgonit primul bărbat, a sperat să găsească o persoană „specială”, pe care să nu fie nevoie s-o întrețină din puținii bani pe care îi încasează ca vânzătoare.

Cum trăiesc împreună cei trei soți ai tinerei ugandeze

Ca urmare, spre disperarea tatălui său, pastorul Peter Ogwang, femeia a tot încercat diverși bărbați. Mai mult, unul dintre ei a ridicat probleme serioase, care au necesitatat intervenția urgentă a sătenilor după a atacat-o pe fiica pastorului cu o seceră.

În cele din urmă, ea și-a refăcut viața alături nu de unul ci de trei bărbați în același timp. Aceștia sunt Richard Alich, un polișist pensionar rămas văduv, John Peter Oluka, un țăran înstărit, și Michael Enyaku, un burlac bătrân, care trăiesc în colibe separate, dar se înțeleg foarte bine și obișnuiesc să ia masa împreună.

Aceștia au povestit și cum s-au cunoscut cu viitoarea lor soție.

Spre exemplu, polițistul pensionar spune că a cunoscut-o pe Ann într-un moment în care aceasta rămăsese în pană cu bicicleta. La scurt timp după ce s-au cunoscut, au început o relație amoroasă iar Ann l-a adus în sat și l-a mutat într-una dintre cele șase colibe pe care le deține.

La rândul său, țăranul John Peter Oluka a povestit contextul plin de romantism în care a cunoscut-o pe fiica pastorului. Oluka spune că era într-o mlaștină în care își adusese vacile la păscut. Când a văzut-o, a întrebat-o, din prima, dacă nu vrea să-l ia de bărbat. Femeia a acceptat cererea pe loc și l-a mutat într-una dintre colibele ei, cu toate că avea deja doi

Totuși, cu toate că trăiește cu trei bărbați odată, Ann Grace Aguti nu se declară nici acum mulțumită și se plânge că aceștia sunt foarte leneși.

Nu știe cine este tatăl celui de-al patrulea copil

Ea este deja mamă a trei copii, iar acum este din nou însărcinată, însă habar nu are cine este tatăl în condițiile în care își vizitează cei trei bărbați prin rotație.

Modul de viață al fiicei sale l-a scandalizat pe pastorul Peter Ogwang, care și-a adunat enoriașii și i-a izgonit pe cei trei, sub pretext că nu ar avea dreptul să locuiască în satul lui.

Ann Grace a sărit imediat în ajutorul bărbaților ei și a spus mulțimii furioase că este adult și își trăiește viața amoroasă așa cum consideră de cuviință.

Totuși, apelul ei nu a avut vreun efect, iar cei trei au fost evacuați cu forța, după ce căpetenia satului a spus că bărbații nu i-au fost prezentați, așa că, dacă vor să se întoarcă, trebuie să aibă acte de identitate și să se prezinte la autoritățile locale.

Cei trei soți au plecat, însă, nu după multă vreme, unul dintre ei a revenit și s-a mutat din nou în coliba nevestei sale.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here