PRECIZĂRI. IGPR îi contrazice pe sindicaliștii care sugerau că mașina în care au ars doi polițiști ar fi fost veche: „Era din 2018 şi avea revizia făcută în luna mai”

0
99

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) precizează, prin intermediul unui comunicat că maşina în care erau cei doi poliţişti morţi în urma accidentului din Brăila era din 2018 şi avea revizia făcută în luna mai.

Informațiile au fost furnizate în contextul în care, după accident, Sindicatul Europol a transmis mesajul că cei doi agenţi se aflau la datorie, în serviciul de patrulare, pe raza localităţii Şuteşti: „Din primele informaţii, colegul nostru a pierdut controlul autospecialei, acele sicrie pe roţi de care vă aminteam într-un articol anterior şi s-a izbit de un copac, după care maşina a luat foc”.

„Expertiza tehnică, precum şi celelalte probe administrate în cadrul dosarului penal, vor stabili cauzele accidentului rutier. Considerăm că este prematur ca unele persoane să-şi exprime opiniile vis-a-vis de modul în care acesta s-a produs, mai ales dacă nu cunosc toate datele din anchetă. Este regretabil că unii reprezentanţi ai organizaţiilor sindicale aleg să folosească astfel de tragedii pentru a-şi face imagine, nefiind informaţi corect şi propagând în spaţiul public date eronate, de natură a denigra instituţia”, este replica IGPR.

IGRP precizează că cei doi agenţi erau în serviciul de patrulare cu o maşină Dacia Logan din 2018, inscripţionată şi dotată cu rampă de avertizare optico – acustică.

Maşina avea revizia făcută în luna mai 2020, la reprezentanţa producătorului din Brăila, iar inspecţia tehnică periodică era valabilă până în luna octombrie 2021.

La data producerii accidentului, autoturismul avea un rulaj de aproximativ 64.000 de Km.

BRĂILA. Doi polițiști, un bărbat și o femeie, au murit într-un grav accident rutier. Mașina în care patrulau a luat foc, după impactul cu un copac (VIDEO)

Doi poliţişti din Brăila, Bara Mihai (45 de ani) şi Manea Ana Maria (21 de ani), au murit marţi seară într-un grav accident rutier produs în Ianca, Brăila.

Bara Mihai (45 de ani) şi Manea Ana Maria (21 de ani), cei doi polițiști care au murit în tragicul accident / FOTO: obiectivbr.ro

 

Maşina în care patrulau a lovit un copac şi a luat foc. Cei doi au rămas blocați în mașina de poliție și nu s-au mai putut salva.

Momentul în care polițiștii ajunși la locul tragediei de la Șuțești își dau seamă că în mașina care arde sunt colegii lor este sfâșietor!

ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL:

Mașină de Poliție, lovită de tren în Prahova. Un agent a murit!

Un grav accident a avut loc și la începutul lunii mai, în județul Prahova. Atunci, mașina în care se aflau doi polițiști și doi jandarmi a fost lovită de un tren personal.

Unul dintre pasageri, în vârstă de 42 de ani, a decedat, ceilalți colegi suferind răni grave.

La locul evenimentului au fost mobilizate două echipaje de descarcerare, unul de stingere și unul de prim ajutor, susține ISU Prahova. Cei trei răniți au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here