HOROSCOP de weekend, 13-14 iunie 2020. Berbecii se bucură de multă energie pozitivă

0
101

Horoscop de weekend, 13-14 iunie 2020. În acest weekend, nativii zodiei Fecioară își concentrează atenția spre tot ce înseamnă muncă. 

Berbec

În acest weekend te bucuri de multă energie pozitivă și chiar reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. Încearcă, totuși, să îți acorzi timp și pentru a te relaxa.

Taur

Începi să îți dai seama că aspirațiile tale sunt la fel de importante ca ale celor din jurul tău și că nu este necesar să le pui pe planul doi.

Gemeni

Vrei să stai departe de orice influență negativă, iar pentru a face asta este nevoie să renunți la oamenii toxici din viața ta. Încerci să îți analizezi mai bine persoanele cu care îți petreci timpul.

Rac

Petreci timp alături de familie și reușești să te bucuri de fiecare moment. În plus, te relaxezi și elimini tot stresul pe care l-ai acumulat în ultima perioadă.

Leu

Creativitatea te definește, în acest weekend, și te ocupi de pasiunile pe care le ai, reușind chiar să faci progrese semnificative, în această direcție.

Fecioară

În acest weekend îți concentrezi atenția spre tot ce înseamnă muncă. Vrei să recuperezi și să faci pași importanți în direcția pe care ți-o dorești.

Citește horoscopul integral, pe Jurnalul.ro

Prognoza meteo în weekend. Vreme instabilă, pe 13 și 14 iunie

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării, sâmbătă, 13 iunie, cu precădere în regiunile estice, centrale, nordice, precum şi la deal şi munte.

Vor fi înnorări şi perioade cu averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină şi vijelii.

Duminică, 14 iunie, vremea va fi instabilă, în cea mai mare parte a ţării. Vor fi înnorãri temporar accentuate şi perioade cu averse ce vor avea mai ales caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, iar trecător vijelii şi grindină.

Până pe 15 iunie, meteorologii prognozează valori termice uşor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile nordice, estice şi sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here