COVID-19. Episcopul care îndemna oamenii să nu accepte un vaccin anticoronavirus, testat pozitiv

0
252

Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, ar putea fi infectat cu noul coronavirus. Episcopul moldovean susținea teoriile conspirației despre coronavirus și îndemna oamenii să nu accepte niciun vaccin.

Potrivit nordnews.md, care face referire la Surse din sistemul medical din Bălți, episcopul ar fi fost testat pozitiv, acum două zile, la noul coronovirus.

Cu toate astea, Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, a infirmat această informație.

Eu vă interzic să publicați așa știre. Măi, măi, o să stea soarele dacă Episcopul Marchel s-a îmbolnăvit”, scrie sursa citată mai sus.

Episcopul mai susținea că vaccinul va influența modul gândire al oamenilor și îi va determina să-l batjocurească pe Dumnezeu.

Coronavirus în lume

Astăzi, 13 iunie, în România sunt înregistrate 21,679 de persoane depistate pozitiv cu noul coronavirus. Numărul persoanelor decedate a ajuns la 1,394.

Statul cel mai afectat de COVID-19 este SUA, cu 2,129,574 de cazuri și peste 117,000 de morți.

Numărul de cazuri de coronavirus în lume a ajuns la 7,808,867, cu 430,119 de morți și peste 4,000,000 de oameni vindecați.

Alexandru Rafila, despre creșterea numărului de cazuri de coronavirus

Șeful Societății Române de Microbiologie ne îndeamnă să nu ne panicăm de această creștere a numărului de persoane infectate.

Să nu ne panicăm, să nu creăm o isterie, dar nici să nu renunțăm la comportamentul precaut. Oamenii să se comporte cu grijă, cu precauție”, a declarat Alexandru Rafila.

„Să nu dăm curs îndemnului de a nu respecta reguli. S-ar putea ca relaxarea să fie potențată de anumite mesaje transmise, că nu este o pandemie gravă, că virusul nu se mai transmite. Ne uităm și la cifrele din alte țări, unde se înregistrează o creștere a numărului de cazuri, lângă noi, în Balcani – în Macedonia, în Bulgaria”, a mai spus șeful Societății Române de Microbiologie.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here