DEZVĂLUIRI. Raed Arafat mărturisește de ce nu s-a căsătorit niciodată: „Sunt mulți care au trecut și trec prin această situație. La un moment, trebuie să stai și să alegi…”

0
113

Doctorul Raed Arafat a mărturisit care este motivul din cauza căruia nu s-a căsătorit niciodată menționând că „la un moment, trebuie să stai și să alegi…”, probabil făcând referire la carieră și familie. 

De asemenea, acesta a povestit că a avut un câine, însă din cauza programului de lucru foarte încărcat a fost nevoit să i-l dea unui prieten pentru „a-l crește bine”, potrivit Digi24.

„Când ești ocupat zi și noapte nu vrei să faci și acest lucru și să faci și rău unei familii. Doar să spui că ai familie, dar, în același timp, să nu ai familie pentru că trebuie să alegi, la un moment dat, și trebuie să reduci activitatea pe o parte. Eu nici astăzi nu pot să reduc activitatea asta atât de mult, ca să pot să spun că am timp liber sau liniște. Și nu regret! (…) Asta înseamnă să duci o pasiune până la capăt și să o duci continuu cu același nivel de pasiune”, a declarat Raed Arafat.

De ce nu s-a căsătorit Raed Arafat niciodată

Întrebat dacă nu a vrut să lase pe cineva să-l aștepte la infinit acasă, cel mai cunoscut medic din România a răspuns râzând: „sau să nu mă mai aștepte. Mai ales dacă ai și copii… Sunt mulți care au trecut și trec prin această situație. La un moment, trebuie să stai și să alegi… Nu merge să lucrezi cum am lucrat eu, și toți colegii știu, și să mai ai și alte obligații. Foarte greu.”

„Inclusiv câinele se plângea”

Raed Arafat a povestit și că a avut un câine, dar a fost nevoit să-l dea unui prieten.

„Am avut un câine până a început să facă o figură în stradă… Eu îi dădeam de mâncare, îi dădeam apă… unii îmi spuneau: de ce nu-i dai apă și mâncare câinelui cât ești plecat? Eram la Mureș…  Plecam dimineață și mă întorceam seara foarte târziu. Uneori, plecam într-o misiune cu elicopterul și nu veneam decât a doua zi. Și câinele cerșea apă și mâncare de la vecini. Cum trecea cineva pe stradă, lua castronul și se plimba pe la gard să arate că nu are mâncare. Câinele suferea și era foarte greu de ținut. L-am dat unui coleg care l-a dus la țară să-l crească bine acolo. Era un lup alb, superb… Deci am încercat, dar inclusiv câinele se plângea”, a mai declarat Raed Arafat pentru sursa citată.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here