EXCLUSIV GÂNDUL.RO. Breaking news: Fiul cunoscutului ex-fotbalist Ilie Dumitrescu, internat cu noul coronavirus la ”Matei Balș”! Actorul Toto Dumitrescu a participat la filmările show-ului „Te cunosc de undeva”

0
509

GÂNDUL.RO dezvăluie ÎN PREMIERĂ ABSOLUTĂ numele unei alte vedete din România infectate cu virusul COVID-19! După ce am anunțat, în exclusivitate, faptul că Marcel Pavel, Ozana Barabancea sau Andrei Ștefănescu au fost diagnosticați cu noul coronavirus, acum publicăm încă un nume confirmat. E vorba despre actorul Toto Dumitrescu, fiul fostului fotbalist din ”Generația de aur”, Ilie Dumitrescu.

Surse medicale au mărturisit în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO că Toto (22 de ani) se află deja sub tratament la Spitalul „Matei Balș”. El participase la filmările show-ului ”Te cunosc de undeva” de la Antenă și s-a infectat, cel mai probabil, de la Marcel Pavel.

Alături de Jojo, Adda, Tavi Clonda sau Ami, Toto s-a numărat printre cei 11 concurenți selectați pentru mega-show-ul TV. Înainte să înceapă filmările, el declara că “Voiam sã mã pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar aceastã emisiune mã antreneazã şi mã încearcã exact cum mi-am dorit. Totodatã, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr- un ritm atat de alert!”

Până acum, GÂNDUL.RO a fost primul site din România care a dezvăluit că Marcel Pavel (DETALII AICI), Ozana Barabancea (CITEȘTE ȘTIREA INIȚIALĂ) sau Andrei Ștefănescu au fost diagnosticați cu virusul COVID.19.

În urmă cu doar câteva zile, Marcel Pavel s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te cunosc de undeva”, acolo unde a interacționat cu Ozana Barabancea, dar și cu Andrei Ștefănescu și Toto Dumitrescu. De altfel, surse din Antena 1 ne-au mărturisit că șefii postului TV le-au recomandat tuturor angajaților show-ului să se testeze preventiv.

Toto Dumitrescu s-a numărat printre cei 11 concurenți din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”

Sursele noastre susțin că una dintre vedetele emisiunii, Andreea Bălan, ar fi primit deja rezultat negativ la teste. Ozana Barabacea, dar și Andrei Ștefănescu au fost însă diagnosticați pozitiv: ”Ozana a intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”. Întrucât în secția destinată pacienților adulți nu mai erau locuri, Ozana Barabancea a fost repartizată într-o rezervă a Secției pentru copii.

Rămâi pe GÂNDUL.RO pentru a afla primul cele mai tari informații!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here