HOROSCOP DE WEEKEND, 20-21 iunie 2020. Berbecii se gândesc la viitor

0
95

Horoscop de weekend, 20-21 iunie 2020. Weekendul acesta este despre relaxare, pentru nativii din zodia Rac.

Berbec

În acest weekend te gândești la viitor. Vrei să îți îndeplinești aspirațiile, iar pentru asta este momentul să începi să acționezi, chiar dacă trebuie să ieși din zona de confort.

Taur

Banii îți ocupă mare parte din atenție, în acest weekend. Te confrunți cu unele probleme financiare, iar pentru a le face față este nevoie să faci unele economii.

Gemeni

În acest weekend, îți petreci mare parte din timp în confortul oferit de propria locuință. Te ocupi de treburile casnice pe care le-ai tot ignorat și îți aloci și timp pentru tine.

Rac

Weekendul acesta este despre relaxare. Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta și, în plus, îți aloci timp și pentru pasiunile pe care le ai.

Leu

Romantismul te caracterizează, în acest weekend. Îți petreci mare parte din timp alături de persoana iubită și înveți să discuți deschis despre ceea ce simți.

Fecioară

Muncești mai multe decât în mod normal, chiar dacă este weekend. Ai o serie de lucruri de dus la bun sfârșit. Încearcă, totuși, să nu te duci la extenuare.

Citește horoscopul integral, pe Jurnalul.ro

Prognoza meteo în weekend, 20-21 iunie 2020. Vremea rămâne instabilă

Vremea se va menţine în general instabilă în weekend-ul 20-21 iunie 2020, potrivit prognozei meteo emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Aversele însoțite de descărcări electrice vor fi prezente în ambele zile.

Astfel, sâmbătă, 20 iunie, vremea va fi în continuare în general instabilă. Cerul va avea înnorări accentuate în cea mai mare parte a țării și, îndeosebi după-amiaza și noaptea, vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, grindină.

Doar în sud-vestul și, parțial, sudul și centrul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar astfel de fenomene se vor semnala pe mai arii restrânse. Local, cantitățile de apă vor fi însemnate.

Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade Celsius.

Duminică, 21 iunie, vremea va fi în continuare instabilă, îndeosebi în nordul, centrul și estul țării, unde vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, grindină.

În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar astfel de fenomene se vor semnala local, mai ales după-amiaza și seara. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 28 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 11 și 19 de grade Celsius.

Inundațiile fac ravagii în România. Mai multe localități sub ape

În ultimele zile, pompierii militari au intervenit în 20 de județe pentru înlăturarea efectelor negative generate de ploile abundente.

Județele cele mai afectate de precipitațiile abundente au fost Argeș, Hunedoara, Ialomița și Maramureș, unde pompierii au intervenit la nivelul a 12 localități.

Cu eforturi susținute, pompierii au acționat pentru evacuarea apei din 140 de locuințe, 148 de curți, 94 de beciuri/subsoluri, 106 anexe gospodărești, 8 instituții publice și 21 de străzi.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here