INCREDIBIL. Doi hoţi au reușit să fure cel mai scump condiment din lume. Suma depășește 60.000 de dolari

0
97

Doi hoţi au furat dintr-un depozit din estul Londrei 10 kilograme de şofran, în valoare de 50.000 lire.

Incidentul s-a petrecut în seara de 11 iunie, iar poliţia a postat imagini cu cei doi suspecţi care au pătruns în depozit şi au furat doar o cutie de 10 kilograme de şofran.

Foto: Pixabay

 

 

Acest condiment este unul foarte scump şi valorează mai mult decât greutatea lui în aur, din cauza muncii necesare pentru recoltare, a explicat Poliţia Metropolitană din Londra, potrivit The New York.

Sergentul Laura Mills a declarat că nu au fost făcute arestări din urma acestui furt şi face apel la toţi cetăţenii care deţin informaţii să nu ezite să înştiinţeze Poliţia.

Acesta este mijlocul de trai al cuiva, iar acest furt îi va afecta cu siguranţă afacerea. Victimele sunt furioase şi supărate să cineva le-a făcut acest lucru. Este important ca cei care sunt responsabili să fie prinşi, iar condimentul să revină la proprietarul lor de drept”, a spus Mills.

Mai multe persoane din Reșița, bănuite de furt de energie electrică

Poliţiştii din Reşiţa au făcut, luni dimineaţa, 26 de percheziţii în oraş şi au pus în executare 21 de mandate de aducere, la persoane bănuite de furt de energie electrică.

Oamenii legii fac cercetări pentru furt şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine, în scopul racordării directe la reţeaua de energie electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Percheziții în 12 landuri germane

Poliția germană a efectuat joi percheziții în toată țara, în cadrul investigațiilor împotriva a 40 de persoane acuzate de discursul de ură online împotriva unui politician pro-refugiat care a fost ucis de un suspect neo-nazist în 2019.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here