ZODIAC. Horoscopul chinezesc pentru perioada 22-28 iunie 2020

0
71

Horoscopul chinezesc pentru perioada 22-28 iunie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal.

Șobolan

Programează întâlnirile de afaceri la începutul săptămânii. Ai mai multă energie și astrele sunt favorabile depășirii concurenței. Fii cu ochii pe oportunităț!

Weekend-ul… rezervă-l romantismului! Mai ai nevoie și de momente relaxante și pasionale în viață. Nu este exclus că duminică să ai o ieșire glamour cu partenerul.

Bivol

La începutul săptămânii, lucrurile se mișcă mai lent decât ți-ai fi dorit. Dar nu trebuie să te dai bătut. Mergi înainte până la punctul final. După mijlocul săptămânii îți îndrepți atenția spre dragoste.

Te poți simți că într-un vârtej amoros, dar îți place la culme ce simți. Aveai nevoie de aventură din acest punct de vedere.

Tigru

Începutul săptămânii anunța câștiguri financiare norocoase. Profită de perioadă avantajoasă pentru a începe proiecte noi. Mijlocul săptămânii se anunța favorabil deciziilor importante în amor sau în carieră.

Dacă ai amânat vreo hotărâre sau vreo acțiune, acum este o momentul prielnic să o faci. Weekend-ul se anunță exploziv în special pentru cei singuri. Îndrăznește mai mult!

Iepure

O săptămâna în care pot apărea discuții dificile, dar necesare. Trebuie să-ți spui punctul de vedere cât mai curând, chiar dacă nu toată lumea va fi de acord cu el. În același timp, da-ți voie să te răsfeți puțin.

Distrează-te, cunoaște oameni noi, fă-ți prieteni. Spre sfârșitul săptămânii, vor apărea și răspunsurile de care ai nevoie pentru a merge mai departe.

Dragon

Ai avut multe de învățat în ultima vreme, despre ține, despre ce se petrece în jurul tău și cu ține. Ești foarte critic cu ține însuți, dar este timpul să accepți imperfecțiunile. Atât pe ale tale, cât și pe ale celor dragi ție. Ajustează-ți comportamentul în funcție de aceste caracteristici.

După jumătatea săptămânii se anunța niște întâlniri importante care îți vor aduce beneficii la locul de muncă sau în afaceri. Urmează descoperiri interesante.

Șarpe

Privește atent în urmă. Ieși din zonă de confort. Numai așa poți obține rezultatele pe care le dorești. Da, vei fi șocat! Da, lumea din jurul tău poate fi contrariată!

Dar când vei vedea beneficiile, te vei convinge că ai făcut mișcarea cea bună. Pentru cei singuri, se anunța o întâlnire amoroasă foarte importantă.

Citește horoscopul integral, pe sfatulparintilor.ro

HOROSCOP, 23 iunie 2020. Berbecii se pot baza pe rudele apropiate

Pentru nativii din zodia Gemeni ar fi indicat să nu dea importanţă agresivităţii celor din jur şi invidiei celorlalţi.

Berbec
Prietenii şi colegii de serviciu îți creează cele mai mari probleme, nu dușmanii. Nici persoana iubită nu te ajută aşa cum îți dorești. În schimb, te poţi baza pe rudele apropiate. Citește aici horoscopul integral!

DESCOPERIRE. Cel mai controversat obiect ceresc din sistemul nostru solar ar putea ascunde viață extraterestră!

Cel mai controversat corp ceresc din sistemul nostru ceresc în ultimii zeci de ani, Pluto, care a fost considerat planetă până în anul 2006, iar ulterior declasificat, ar putea ascunde viață! Este concluzia unui studiu recent publicat în revista Nature Geoscience.

Pluto găzduiește un vast ocean sub crusta sa înghețată, care are o vechime de 4,5 miliarde de ani, se spune în studiul prezentat de Daily Mail.

Pluto este cunoscut astăzi ca o bucată de gheață și rocă înghețată care orbitează soarele la o distanță de 5,9 miliarde de km.

Dar noul studiu sugerează că acest corp ceresc a fost fierbinte atunci când s-a format, permițând apei lichide să se formeze pe suprafața sa și să ofere, potențial, condițiile necesare pentru a susține viața extraterestră.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here