ATAC. Teodorovici, despre Ciolacu: Nici vechimea, nici continuitatea în PSD nu sunt argumente suficiente pentru a demonta un act de lașitate și de trădare

0
158

Candidatul la șefia PSD Eugen Teodorovici l-a atacat din nou pe Marcel Ciolacu, afirmând că președintele interimar al Partidului Social Democrat a demonstrat mult mai puțină convingere decât el: „Ciolacu trebuie să înțeleagă că nici vechimea, nici continuitatea în PSD nu sunt argumente suficiente pentru a demonta un act de lașitate și de trădare”, spune Teodorovici.

„Marcel Ciolacu trebuie să înțeleagă că nici vechimea, nici continuitatea în PSD nu sunt argumente suficiente pentru a demonta un act de lașitate și de trădare. Avem acum, în “conducerea” interimară, „modele” de statornicie în imobilitate și inconsecvență‼️

Noroc că sunt mulți oameni cu vechime în PSD care au realizat mult mai mult pentru țară și pentru PSD, așa cum suntem mulți oameni mai noi și mai tineri, fără titlu de membru fondator și fără certificat de revoluționar, care am venit din convingere, demonstrând deja mult mai mult decât au făcut-o vreodată Marcel Ciolacu și alții asemenea‼️

P.S.: Mai este nevoie să-i amintesc lui Marcel echipa care a reușit, în 2012, la Buzau, să obțină victoria în alegeri?”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Ciolacu: Eugen a fost membru PNL

Mesajul lui Teodorovici vine după ce contracandidatul său la șefia PSD a amintit că fostul ministru de Finanțe a făcut parte din PNL.

„Totusi Eugen a fost membru PNL. Eu am fost membru fondator PSD. Și Serban Nicolae a fost membru fondator. Să mă acuzi pe mine că am aranjamente cu PNL e un pic cam forțat”, a afirmat actualul președinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Atacurile între PSD-iști este în toi. Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, că preferă să fie un politician „rebel”, sincer și liber de orice „sfori”, dar și că dacă își va asuma funcția de președinte al PSD, își va asuma și istoria partidului, „cu bune și cu rele”.

„Dacă înțeleg să îmi asum funcția de președinte al PSD, înțeleg să-mi asum inclusiv istoria sa, cu bune și cu rele, cu liderii, cu membrii, cu simpatizanții săi, cu greșelile, dar mai ales, cu reușitele care îi aparțin și care au făcut, la un moment dat, ca România să conteze. (…) Eu am curajul de a mă prezenta oricând în fața colegilor cu aceeași dorință și convingere că România are nevoie de o altfel de politică sau de o politică altfel, o politică asumată, o politică a deciziilor, o politică ce nu se fundamentează pe înțelegeri transpartinice, ci strict pe interesul românilor și al României De aceea, nu voi accepta niciodată să fiu acel tip de politician care să nu-și asume funcția sau care să prefere poziția de mai vechi sau mai nou „mânuitor al sforilor politice”. Prefer să fiu acel politician , în sensul în care îmi permit să fiu sincer și liber de orice ”, a scris pe Facebook Eugen Teodorovici.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here