8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Donald Trump, decizie în plină pandemie: Cumpără 500.000 de doze de remdesivir!

0
137

SUA cumpără 500.000 de doze de remdesivir, o decizie ce va genera probleme pentru restul lumii, unde coronavirusul face, de asemenea, ravagii.

SUA cumpără 500.000 de doze de remdesivir, tratamentul folosit la tratarea Covid-19

SUA și-au asigurat o rezervă de remdesivir, unul din cele două tratamente aprobate pentru a trata coronavirusul, scrie independent.co.uk.

„Cosmo Kramer”, de nerecunoscut după carantină

Michael Richards, „Cosmo Kramer” din celebrul serial de comedie „Seinfeld”, și-a lăsat barbă în carantina determinată de pandemia de Covid-19 și pare de nerecunoscut.

Airbus va concedia 15.000 de persoane ca urmare a crizei provocate de pandemie

Gigantul european Airbus a anunțat marți că plănuiește să concedieze 15.000 de persoane în următorul an ca urmare a crizei provocate de pandemia de COVID-19, care a dus la o paralizare a traficului aerian timp de câteva luni.

GÂNDUL LIVE. Avocatul Adrian Cuculis și Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, printre invitații Emmei Zeicescu, pe 1 iulie, de la ora 11.30

Avocatul Adrian Cuculis și Andrei Baciu, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de miercuri, 1 iulie, de la ora 11.30.

Horoscopul chinezesc pentru perioada 29 iunie-5 iulie 2020

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 29 iunie-5 iulie 2020. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru săptămâna 29 iunie-5 iulie.

Veste bună, dar nu pentru toți românii. Se reduce vârsta de pensionare! Cine beneficiază de „cadoul” Guvernului Orban

Guvernul Orban pregătește un proiect de ordonanţă de urgenţă referitor la reducerea vârstei de pensionare pentru unele categorii de persoane. Astfel, pe agenda şedinţei Executivului se află un proiect de ordonanţă de urgenţă de completare a Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice care prevede reducerea vârstei standard de pensionare cu 13 ani pentru persoanele care au desfăşurat activităţi în domenii de risc maxim.

SUPER-EXCLUSIV. Un celebru milionar român a fost prădat de menajeră și șofer! I-au furat o avere colosală! Cum au plănuit ”Jaful secolului” în lumea colecționarilor de artă

Unul dintre milionarii României, cunoscut colecționar de artă, a fost jefuit de o rețea de hoți care a avut-o complice chiar pe menajera omului de afaceri. Proprietar al cunoscutului lanț de saloane de înfrumusețare Miko Beauty, milionarul Ștefan Cristofor a fost prădat de 23 de tablouri de artă care purtau semnăturile unor pictori faimoși. Operele de artă i-au fost furate dintr-o cameră-seif și vândute la licitație contra unor sume de ordinul zecilor de mii de euro.

Robert Negoiță critică numirea lui Niculae Bădălău la Curtea de Conturi: „Lupul pus de Parlament de pază la oi”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță (PSD), critică numirea lui Niculae Bădălău într-o funcție importantă la Curtea de Conturi.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here