INTERVENȚIE. Două adolescente au fost luate de curenţi pe râul Argeş. Una dintre ele a fost salvată, iar cealaltă este căutată de scafandri şi bărci ale ISU

0
156

O adolescentă luată de curenţi pe râul Argeş, în zona barajului Mihăileşti, este căutată, vineri seara, de angajaţii ISU Giurgiu, care intervin cu scafandri şi cu bărci pneumatice.

Potrivit ISU Argeş, pompierii intervin la o acţiune de salvare a unei persoane, pe râul Argeş, în zona barajului Mihăileşti. Din primele informaţii, două adolescente, aflate la plajă, au fost luate de curenţi, iar una dintre ele a fost salvată de un martor.

Din informaţiile pe care le avem în acest moment, două adolescente au fost luate de curenţi, una dintre acestea a fost scoasă din apă de un martor, iar cealaltă a intrat la fund şi nu a mai fost văzută”, a informat ISU Giurgiu.

La faţa locului intervin trei scafandri de la Detaşamentul Giurgiu, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD de la Garda de Intervenţie Mihăileşti, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o barcă pneumatică, în sprijin de la ISU Ilfov, dar şi elicopterul SMURD.

Copil de 14 ani, scos din mare în stop cardio-respirator

Un copil de 14 ani a fost scos din mare, în zona Mamaia, în stop cardio-respirator. O a doua persoană, despre care nu se știe dacă e copil sau adult, a fost căutată toată după-amiaza în zona plajei Flora, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea.

Echipajul medical sosit la fața locului a făcut manevrele de resuscitare, iar copilul a fost stabilizat și dus la spital.
O a doua persoană a fost căutată în aceeași zonă, dar fără succes.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here