Ministrul de Finanțe după negocierile de la Bruxelles: ”PSD este în depresie. Succes al Președintelui României la Bruxelles”/ Marcel Ciolacu: ”Dacă ar fi să dăm crezare anunțului triumfalist al președintelui Iohannis, Guvernul PNL trebuie să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%”

0
152

O reacție politică în ceea ce privește negocierile de la Bruxelles, în urma cărora România va beneficia de aproximativ 80 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană, vine de la ministrul de Finanțe, Florin Citu, care scrie pe Facebook că ”PSD este în depresie”, transmițând că liderul Opoziției ”să ia notițe”. De asemenea, subliniază că suma negociată de România este o ”suma record”.

Ministrul de Finanțe transmite liderului Partidului Social Democrat ”să ia notițe”, declarând despre membrii partidului de Opoziție că ”se află în depresie”, în urma ”sumelor record  negociate de România la Bruxelles”

„PSD în depresie!

Succes al Președintelui României la Bruxelles. Suma RECORD negociată pentru România.

Marcel Ciolacu și gașca lui să ia notițe. Acesta este un lucru bine făcut.

Oamenii lui Dragnea, acum ai lui Ciolacu, se duceau la Bruxelles să scoată de pe lista neagra a UE tot felul de off-shore-uri (cât a primit PSD pentru această acțiune și unde sunt banii? ) sau să vândă câteva sticle de palincă.

Astăzi Președintele României a negociat o suma impresionanta pentru România- 80 de miliarde de euro.

Felicitări domnule Președinte!”

PSD în depresie!

Succes al Președintelui României la Bruxelles. Suma RECORD negociată pentru România.

Marcel Ciolacu…

Posted by Florin Cîţu on Monday, July 20, 2020

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a scris pe Facebook că potrivit anunțului presedintelui Iohannis, Guvernul PNL ar trebui să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%. De asemenea, Ciolacu solicită ca prim-ministrul să explice care este procentajul din banii europeni care reprezintă împrumuturi, câți sunt alocați pentru relansare economică și câți sunt distribuiți pentru MFF 2021-2027.

”Dacă ar fi să dăm crezare anunțului triumfalist al președintelui Iohannis de la Bruxelles, Guvernul PNL trebuie să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%. Nu mai are nicio scuză! Faceți investițiile din bani europeni și creșteți puterea de cumpărare a românilor!

Îl aștept pe Orban să le spună românilor câți din acești bani sunt de fapt împrumuturi și nu alocări nerambursabile, câți sunt pentru relansarea economică rapidă și câți sunt pentru exercițiul financiar 2021-2027”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here