Piata imobiliara – decizii importante in 2020

0
161

2020 a fost si continua sa fie un an provocator. Cu atat de multe intamplari in toata tara, s-ar putea sa va intrebati cum afecteaza actuala criza tendintele imobiliare.

Indiferent daca vindeti, cumparati sau inchiriati, iata care sunt aspectele pe care ar trebui sa le aveti in vedere.

Preturi mai mari pentru vanzatori. Un profit frumos poate aparea la orizont. Dar retineti ca o multime de cumparatori sunt inca in incertitudine in acest moment, ceea ce ar putea duce la mai putine oferte pentru casa dvs. Daca doriti ca locuinta dvs. sa se distinga cu adevarat de cele similare din zona dvs., pregatiti-va locuinta pentru potentialii cumparatori si apelati la un agent imobiliar care sa va ajute sa pozitionati casa la pretul corect. Asigurati-va ca asteptati oferta potrivita. Daca nu va grabiti sa vindeti, asteptati o oferta care va ofera cel mai mult profit. Amintiti-va, persoana mai putin disperata are intotdeauna asul in maneca atunci cand negociaza!

Preturi mai mari pentru cumparatori. Daca veti cumpara o casa, trebuie sa stiti mai intai ce va puteti permite cu adevarat. Nu va grabiti pentru o achizitie de locuinte care nu are sens financiar pentru dvs., indiferent de presiunea pe care o simtiti. Asta v-ar putea devia de la bugetul initial. Daca doriti sa cumparati si sunteti inca in definitivarea bugetului, iata cateva optiuni de luat in considerare:

Economisiti in continuare. Daca aveti rabdare si sunteti motivati, puteti economisi substantial in decurs de un an. Daca nu va permiteti inca sa cumparati casa visurilor, fiti dispusi sa renuntati la cateva „must-have-uri”. In acest fel va puteti actualiza bugetul pe masura ce veniturile si economiile cresc in timp, iar sansele de a cumpara casa visurilor creste.

Extindeti-va cautarea. Ce se intampla daca locatia in care intentionati sa cumparati este cea care afecteaza bugetul dvs.? S-ar putea sa fiti surprinsi de bijuteria de casa pe care o gasiti intr-un cartier mai putin popular. Un consultant imobiliar care cunoaste cu adevarat zona este cel mai bun mod de a gasi o casa care sa se potriveasca bugetului si stilului dvs. de viata.

Cumpararea unei case poate fi stresanta, dar daca apelati la cele mai recente anunturi imobiliare si cei mai experimentati consultanti imobiliari, acest lucru va va simplifica procesul! Va va ajuta sa ganditi din mai multe perspective importante, astfel incat sa dormiti linistit, atunci cand casa de vis este oficial a dvs.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here