Horoscop 3-9 august 2020! Ce ne rezervă astrele în următoarea săptămână: Nativii Leu sunt avizi după succes și popularitate

0
177

Săptămâna 3-9 august 2020 începe cu Luna Plină în Vărsător, moment astral ce se concentrează pe inimă, inspirație și creativitate, potrivit astrologului Camelia Pătrășcanu.

Luna Plină din 3 august reprezintă momentul „culesului”, scrie fanatik.ro. Astfel, oamenii vor primi ce au semănat, fie că au fost buni sau răi.

Nativii acționează deseori sub aspectul impulsului și astfel își afectează iremediabil viitorul.

Ce ne rezervă astrele pentru 3-9 august: Leii se implică la locul de muncă

Berbec

Berbecii își refac viața sentimentală și se căsătoresc, dacă totul decurge bine. Vor merge la mare, la plajă, vor revedea oameni dragi lor.

Taur

Un început bun de săptămână pe plan profesional, cu schimbări de carieră, cu avansări profesionale. Spre finele săptămânii apar întâlniri cu prietenii, ieșiri, distracție la iarbă verde.

Gemeni

Luna Plină pe axa perspectivelor de viitor îți aduce o schimbare de gândire, o nouă perspectivă, descoperi lucruri noi, atitudini mai potrivit pentru a ajunge la rezultate mai bune. Joi și vineri, zile minunate pentru socializare!

Rac

Se anunță un câștig financiar de unde nici nu credeai. Racii pun preț pe viață și sănătate, pe familie și veniturile care să asigure o viață peste medie. În weekend, racii vor surprinde pe toată lumea cu deciziile lor neașteptate.

Nativii Leu sunt avizi după succes, popularitate, dar trag și mult ca să le obțină, mai ales la locul de muncă. La final de săptămână se vor relaxa la plimbări în aer liber, poate vor face și o miniexcursie.

Fecioară

Muncesc mult în primele zile ale săptămânii pentru că trebuie să finalizeze proiectele începute. Au nevoie de îndrăzneală, de viziune, pentru a întrezări oportunitățile.

Balanță

Fabulos început de săptămână! Balanțele nu se abat de la drumul lor. Atenție însă la relația cu partenerii de viață, la sfârșit de săptămână!

Scorpion

Puteți face bani din orice și găsiți oportunități pentru a face avere. Scorpionii renunță la lucrurile pe care nu le pot schimba și nu își mai consumă energia cu ele!

Săgetător

Planuri de vacanță. Libertate. Drumuri, excursii, plimbări. Ar putea fugi la munte. Miercuri și joi sunt zilele pentru familie, vineri și sâmbătă, săgetătorii trebuie să fie atenți să nu facă excese alimentare.

Capricorn

Săptămâna începe sub semnul schimbărilor profesionale. Vă gândiți serios să vă schimbați serviciul, să vă reorientați. Foarte bine faceți, pentru că aveți ceva mai bun care vă așteaptă. Ceva mult mai stabil bate la ușă.

Vărsător

Luna Plină îi vizează direct pentru că are loc în casa Vărsătorului. Se întrevede o schimbare de optică. Munca multă după ziua de marți, dar aveți mare grijă la drum!

Pești

Peștii sunt foarte spirituali la început de săptămână.Vor avea parte de o schimbare în viitor, de mai mult romantism, vor găsi soluții la unele probleme. Trebuie să fie însă atenți la finanțe!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here