Vedetă TV, mutilată de un bărbat care a vrut să o violeze în fața fiului ei de șase ani. Cum a scăpat tânăra de 28 de ani din mâinile brutei

0
103

O celebră vedetă tv din Ucraina a fost mutilată în compartimentul unui tren de un bărbat, care a încercat să o agreseze sexual, față cu fiul ei de șase ani.

Individul în lenjerie intimă a năvălit vineri noaptea în cușeta unde prezentatoarea tv Anastasia Lugova dormea alături de fiul ei, Zakhar, într-un tren care mergea de la Mariupol la Kiev, scrie Daily Star.

„M-am trezit după ce m-a strâns de gât cu forță și mi-a dat pumni în față”, a declarat femeia de 28 de ani.

„Mi-a zis să stau cuminte sau va fi rău”

„Am început să țip după ajutor, dar nu a intervenit nimeni”, a spus tânăra. „Mi-a spus să fiu cuminte sau va fi rău” și a început să-mi dea hainele jos”, a povestit femeia.

Atacatorul a vrut să-i atace și fiul, moment în care tânăra a ripostat. „L-am implorat să nu-mi bată copilul, i-am promis că fac tot ce vrea el. I-am cerut să mergem undeva, departe de copil. El a fost de acord și am mers în compartimentul lui”, a povestit vedeta.

După ce individul violent a băgat-o în cușetă, pentru a-și satisface poftele carnale, Anastasia l-a împins și a reușit să fugă înapoi la fiul ei, apoi la conductorul trenului, care le-a primit în compartiment.

„Între timp, agresorul fugea prin tren pentru a ne prinde”, a spus aceasta.

Cum a reușit să scape tânăra de 28 de ani. Fiul ei are nevoie de consiliere psihologică

Angajații trenului l-au prins pe individ și l-au imobilizat până la venirea polițiștilor. Agresorul Vitaliy Rudzko, de 45 de ani, a fost arestat pentru violență și tentativă de viol, riscând 8 ani de închisoare.

Femeia a fost tratată pentru rănile faciale, iar fiul ei a avut nevoie de ședințe la psiholog, din cauza traumei suferite.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here