Scandal cu focuri de armă în Dâmbovița / Doi polițiști au fost atacați cu coasa și au ajuns la spital cu degetele tăiate (VIDEO)

0
79

Doi polițiști au fost atacați cu o coasă în cursul unei intervenții în comuna Văcărești, unde localnicii au sesizat la 112 că un bărbat aflat în stare de ebrietate, e violent la adresa trecătorilor. În momentul în care a intervenit echipajul de poliție agresorul a fugit în curtea de domiciliu și a ieșit cu o coasă și i-a atacat pe oamenii legii, care au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Avand în vedere pericolul iminent (atacul cu o coasă), unul dintre agenții de poliție a tras un foc de armă către agresor. În timpul altercației, a intervenit și fratele agresorului, în atacul asupra polițiștilor. Acesta a fost împușcat în picior, de către agentul de poliție.

Polițiștii, atacați cu o coasă de agresor

Agresorii au fost transportați la spital. Cei doi polițiști au suferit mai multe răni. Și aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat mai multe forțe de poliție și SAS.

Unul dintre agresorii polițistului a fost împușcat în abdomen, celălalt în picior

Unul dintre agresorii polițistului se află în stare gravă. A fost împușcat în abdomen, celălalt în picior. Polițiștii au degetele tăiate.

Scandal cu Împușcături la Vacaresti! Doi polițiști sunt tăiați, doi suspecți, împușcați. www.targovistenews.ro

Publicată de Marius Buga pe Duminică, 9 august 2020

În ultima vreme, numărul scandalurilor cu agresiuni îndreptate împotriva polițiștilor a crescut

Liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă, a explicat recent la Gândul Live, că arma din dotare a unui polițist care a intervenit la scandalul din iunie din Gorj, s-a blocat. În plus, spune Coarnă, polițiștii români au fost instruiți, după tensiunile din cazul George Floyd din SUA, să acționeze cu atenție sporită pentru aplanarea acestui tip de conflict.

Dumitru Coarnă a detaliat contextul scandal din comuna Stăneşti, din judeţul Gorj, unde doi agenți de poliție au intervenit să aplaneze un conflict și au fost amenințați cu bătaia. Cei doi agenți au fost scuipați și înjurați de agresori.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here