VIDEO. Un câine a stat 45 de minute închis în mașină, la temperaturi insuportabile. A fost salvat de un bărbat care a spart geamul mașinii cu un topor

0
102

Un câine care a stat blocat în interiorul unei mașini la temperaturi de aproape 37 de grade Celsius, a fost salvat de un bărbat care a spart geamul autoturismului cu ajutorul unui topor, notează publicația britanică DailyMail.

Evenimenul a fost filmat de cei prezenți

Cei prezenți la eveniment au filmat salvarea câinelui, în timp ce proprietarii erau la cumpărături, la unul dintre magazinele din zonă.

Bărbatul care a efectuat salvarea a fost salutat ca un „erou” pe social media.

Doi polițiști, care luau prânzul la un fast food din apropiere, au fost chemați înainte ca patrupedul să fie dus la un veterinar pentru a fi controlat.

Videoclipul, care a reușit să strângă 30.000 de vizualizări pe Facebook, îl arată pe bărbatul care folosește toporul pentru a zdrobi geamul pasagerului din față.

Întâmplare ca în filme: Un câine își așteaptă stăpânul în fața spitalului de zile în șir

Loialitatea nu are granițe. Așa cum celebrul câine Hachikō și-a așteptat stăpânul ani la rând în gară, un câine din Târgu Jiu își așteaptă stăpânul de câteva zile în fața Spitalului Județean din Târgu Jiu. Animalul l-a însoțit  în ziua în care acesta a mers la spital și de atunci nu a mai vrut să plece.

Imaginile emoționante au fost publice de ziarul Ecoul Gorjului. Jurnaliștii locali scriu că animalul i-a impresionat inclusiv pe angajații spitalului care îl hrănesc și îi aduc apă.

La prânz, cățelul se adăpostește de căldură în spațiul verde din proximitatea Unității de Primiri Urgențe.

Îi dăm din ce avem și noi de mâncare. Este un suiflet și el. Știam despre câini că sunt animale loiale, dar această poveste m-a surprins de-a dreptul. Pur și simplu, el refuză să plece de lângă spital, din ziua în care colegii noștri i-au internat stăpânul. Sper că pacientul se va face bine în curând și că acești doi prieteni vor pleca liniștiți la casa lor, a declarat un angajat al spitalului pentru egj.ro.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here