Nepotul lui Emi Pian, mesaj dur pentru români: „Ne cerem scuze pentru ce a făcut Gheorghe Dincă și acel om care și-a ucis propriul copil”

0
557

Nepotul lui Emi Pian a avut o reacție dură la adresa criticilor aduse unchiului său, chiar pe Facebook. Fânul și nepotul lui Emi Pian a adresat mesaje acide la adresa celor care l-au criticat pe răposatul lider interlop Florin Mototolea, ucis de un rival.

Nepotul și finul lui Emi Pian s-a supărat pe cei care l-au criticat pe unchiul său și a transmis un mesaj dur românilor.

„Băi românilor să vă zic ceva, voi sunteți ce-i mai răi oameni de pe pământ!”

Atenţie!!! Noi ţiganii ne cerem scuze pentru voi românii care vă violaţi şi omorâţi copii, cred că din vina noastră faceţi aşa. Ne cerem scuze pentru că preşedintele nu e bun asta tot din vina noastră, ne cerem scuze pentru că bătrânii în românia mor de foame zi de zi pentru că au pensiile mici asta tot din vina noastră. Ne cerem scuze pentru parlamentarii şi stătu roman care au legile astea care nu vă plac vouă. Ne cerem scuze pentru că poliţia romana e pe mână cu ce-i care fură copii tot vina noastră. Ne cerem scuze că în românia mor copii de foame şi au alocaţie câte 50 de lei lunar tot vina noastră a ţiganilor.

Ne cerem scuze pentru cea făcut Gheorghe dincă şi omul acela care şi-a violat feţele şi acel om care şi-a ucis propiul copil în vârstă de 8 anişori toate astea din vina noastrasi în spitale că vă omoară familiile tot vina noastră a ţiganilor. Bai romanilor să vă zic ceva voi sunteţi ce-i mai răi oamenii de pe pământ voi chiar nu avetii suflet voi judecaţi mortu nu îl lăsa-ţi să se odihnească în pace, voi mergeţi mâncă-ţi la ţiganii în casă şi după îi bârfiţi. Ba eu n-am văzut un roman aşa mai şmecher să vb de ţiganii de rău niciodată doar aia şmecherii şi trecuţi prin viaţa ştiu cum sunt ţiganii buni, nu toţi ţiganii majoritatea. Ne cerem scuze pentru că noi nu suntem ca voi să aşteptăm totul de la statul roman să ne mărească salariile şi că nu putem să vedem copii noştri cum mor de foame şi să nu le putem oferii nimic. Sunteţi invidioşi rău romanii (ţăranii) şi va roade invidia ca noi ne descurcăm.Îmi cer scuze faţă de prietenii mei romanii pe care îi respect foarte mult şi ei pe mn. POSTAREA NU SE REFERĂ LA NICI UN PRIETEN DE-AL MEU !!!!!!”, a scris Drăgan Ion Alexandru pe Facebook.

Un polițist din București rupe tăcerea în cazul morții lui Emi Pian. Dezvăluri despre clanurile interlope și șefi din Poliție

Un polițist din București face o serie de dezvăluiri din interior, care vin să lămurească noi aspecte din războiul Poliției Capitale, după asasinarea interlopului Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu.

Septimiu Pan dezvăluie pe pagina sa de Facebook, o serie de fapte despre modul în care șefii din Poliție, de la șeful Poliției Capitalei, la șeful IGPR, s-au amestecat în ancheta deschisă după moartea lui Emi Pian. Acesta explică și de ce mascații au greșit adresa și au descins acasă la un luptător SIAS, lucru care, spune Pan, nu a fost nicio greșeală.

„Am auzit și citit atâtea aberații spuse sau scrise cu privire la subiectul „Pian”, încât simt nevoia să ofer o perspectivă ceva mai riguroasă. E cam lung, dar merită!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here