Copil de șapte ani, mort într-un accident cumplit. Alte șase persoane au fost rănite

0
454

Un copil de doar șapte ani a murit, iar alte șase persoane au fost rănite, vineri seară, într-un accident cumplit produs pe centura ocolitoare a municipiului Gherla, județul Cluj.

În urma impactului devastator dintre două mașini, una dintre ele a ieșit de pe șosea, lovind un stâlp și răsturnându-se.

Accidentul a avut loc vineri seara pe centura ocolitoare a Gherlei. ”Din primele verificări rezultă faptul ca un conducător auto un vârstă de 34 de ani, din municipiul Gherla, ar fi pătruns de pe un drum secundar pe DN 1C, fara a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa înspre Gherla”, a transmis Poliţia Judeţeană Cluj.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, mașina condusă de bărbatul de 34 de ani a ieșit de pe șosea și a lovit un stâlp de beton, răsturnându-se.

Șase persoane au fost rănite, iar un copil de șapte ani, din municipiul Gherla, a murit. Micuțul era pasager în mașina care a părăsit partea carosabilă.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au anunţat că la accident s-a intervenit cu două autospeciale de descarcerare, 2 ambulanţe SMURD şi 3 ambulanţe SAJ, fiind răniţi cinci adulţi şi doi copii.

Copilul de șapte ani, care a fost declarat decedat, fusese supus manevrelor de resuscitare, fără ca medicii să-l mai poată salva.

O mamă și fetița ei de doi ani au murit într-un accident cumplit pe autostrada București-Pitești

Inconștiența unui șofer de TIR a curmat două vieți, în noaptea de luni spre marți, pe autostrada București-Pitești, la kilometrul 106.

O tânără de 25 de ani și fetița ei de doi ani au murit, după ce BMW-ul condus de soțul femeii a intrat într-un mastodont care a întors brusc pe autostradă.

Șoferul TIR-ului a ratat ieșirea spre Slatina și a întors pe contrasens, moment în care șoferul mașinii a încercat să evite coliziunea, dar a fost prea târziu. A lovit glisiera, după care a ricoșat în remorca mastodontului.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here