O școală dezvăluie planul de a forța 1.300 de elevi să schimbe măștile sanitare de șase ori pe zi. Cum au reacționat părinții

0
113

Părinții au reacționat supărațidupă un e-mail din partea personalului de la școala din Amersham, Buckinghamshire, spunând că copiii ar avea nevoie de șase măsti pe zi pentru a participa la școală

Părinții sunt revoltați

Părinții au reacționat furioși la cererea unei școli ca copiii să împacheteze șase măști pe față pe zi. Cererea a venit de la personalul de la Challoner din Amersham, Buckinghamshire – care are 1.300 de elevi în registrul său.

Planurile au fost dezvăluite părinților printr-un e-mail care a fost trimis pentru a sugera că ar trebui să fie necesare măsti de față  pentru tot personalul și elevii pe tot parcursul zilei.

Cu cinci lecții stabilite pe tot parcursul zilei și o nouă acoperire solicitată pentru călătoria spre casă la sfârșitul zilei, ar însemna că cei care frecventează școala ar avea nevoie de șase măști pe zi pentru a se conforma planurilor fastidioase.

Un necesar de 9.000 pe zi sau 45.000 de măști sanitare  pe săptămână

The Sun raportează că școala are 1.300 de elevi și 200 de angajați, ceea ce înseamnă că un total de 1.500 de persoane ar necesita șase măști pe zi – în total 9.000 pe zi sau 45.000 pe săptămână.

David Meacock, în vârstă de 54 de ani, a spus: „Dacă toate școlile ar face acest lucru, mă îndoiesc că Marea Britanie are capacitatea de a oferi atât de multe măști, chiar dacă părinții și-ar permite. 

Este de la sine înțeles că chiar și măștile refolosibile ar trebui schimbate de fiecare dată. Singura diferență dintre cele două este că cea reutilizabilă poate fi spălată mai degrabă decât aruncată”.

El a susținut că ar fi necesare cel puțin 12 măști lavabile pe copil pentru ca aceștia să aibă șase pentru a merge la curs într-o zi, în timp ce celelalte șase vor fi acasă, fiind spălate și uscate.

Domnul Meacock estimează că costul pentru 12 măști reutilizabile ar putea ajunge la 120 de lire sterline per copil.

Potrivit The Sun, elevii care nu poartă măști vor fi „provocați”, în timp ce declarația trimisă prin e-mail de către școală spune: „Dacă un elev poartă o mască de unică folosință, aceasta va fi viabilă doar pentru o singură călătorie.

„Vor avea nevoie de o mască proaspătă pentru fiecare oră.

„La sosire, studentul trebuie să arunce masca într-un coș de gunoi.”

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here