Ediție specială GÂNDUL LIVE. Dr. Andrei Tudor Rogoz, Sanador: „Am încercat să fim cu un pas-doi înaintea evaluării naționale. Am zis să fim precauți”

0
156

Dr. Andrei Tudor Rogoz (SANADOR) a oferit un interviu în exclusivitate în cadrul Webinarului Gândul.ro & Asociația Medici pentru România, în parteneriat cu Sanador.

„Ne-am limitat în activitatea noastră în anumite ambulatorii. Tot așa, la nivel de modificări, pe care le-am aplicat la început, au fost acele chestionare de triaj. Am încercat să fim cu un pas-doi înaintea evaluării naționale. Am zis să fim mai precauți. Ca și circuit propriu-zis, am dedicat o secție din spitalul Sanador, pentru că încă nu aveau rezultatele, până la obținerea testelor.

Studiile pentru plasma convalescentă sunt limitate. Multe teste au rezultate discutabile. Spre deosebire de tratament, unde nu am experiență personală, legat de testare, am început-o foarte devreme, am crescut cam de 5-6 ori, facem 5-600 de teste zilnic. În plus noi am ales o testare periodică a angajaților colaboratori, din alte spitale. Avem astfel de medici, care lucrează în Sanador, dar și persoane dintre angajați, care făceau naveta.

Urmăriți webinar Gândul.ro & Asociația Medici pentru România, în parteneriat cu Sanador. „COVID-19 – Când și în ce condiții vom avea un vaccin?”Cei mai buni specialiști vor oferi răspunsul la întrebările momentului legate de criza Covid-19

Publicată de Gandul pe Marţi, 8 septembrie 2020

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here