Mama fetei abuzate de profesorul de sport din Tulcea rupe tăcerea: „A chemat-o să se plimbe cu maşina. Undeva la ora 23 i-ar fi dat o ţigară și a luat-o ameţeala”

0
72

Un profesor de 29 de ani de zile din Tulcea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi întreţinut relaţii intime cu unele dintre elevele sale. Mama unei minore a sesizat Postul de Poliţie Topolog cu privire la faptul că bărbatul ar fi întreţinut cu copila şi alte minore de la şcoala gimnazială din localitate raporturi sexuale.

Femeia ar fi intrat la bănuieli după ce fiica ei s-a împrietenit cu o altă adolescentă despre care se zvonea în sat că ar fi întreţinut relaţii intime cu profesorul, potrivit Știrile Pro TV.

A chemat-o să se plimbe cu maşina. Undeva la ora 23 i-ar fi dat o ţigară și a luat-o ameţeala şi s-au dus la ieşire din comună. Fata a vrut să plece, dar nu a avut unde, că acolo sunt şi nişte târle, şi sunt câini şi de frică a cedat. Şi s-a mai întâmplat de două ori. A ameninţat-o că o spune părinților”, a mărturisit mama fetei, relatează Știrile ProTV.

Mama tinerei abuzate a depus plângere la poliţie, iar cazul a ajuns în atenţia procurorilor, care l-au reţinut pe bărbat. Acesta şi-a dat automat demisia din postul lăsat liber de tatăl său, ieşit la pensie.

Profesorul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile

Procurorii au dispus pe data de 18 septembrie începerea urmăririi penale pentru un bărbat de 29 de ani pentru comiterea a trei infracţiuni de act sexual cu un minor în formă continuată.

Tânărul profesor a fost reţinut pentru 24 de ore, iar procurorii au solicitat Judecătoriei Babadag luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Cererea a fost admisă, dar aceasta poate fi contestată în 48 de ore de la pronunţare.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here