Un senator din Galați s-a infectat cu SARS-CoV-2, după întâlnirea cu un coleg de partid. Politicianul, care candidează pentru funcţia de preşedinte al CJ, și-a suspendat activitățile electorale

0
131

Senatorul Pro România, Nicolae Marin, a anunțat că s-a infectat cu virusul SARS CoV-2, după ce a intrat în contact cu un coleg de partid, care a fost confirmat ulterior cu Covid-19. Politicianul din Galați, care candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, și-a suspendat toate activitățile electorale și s-a autoizolat la domiciliu.

Senatorul gălățean a intrat luni în contact cu o persoană care ulterior a aflat că are Covid 19.

„Asigur cu această ocazie membrii, simpatizanții și cetățenii județului Galați că rămân conectat la realitatea acestor zile”

„Așa cum anunțam în cursul dimineții, am efectuat testul COVID și din păcate rezultatul este unul pozitiv în condițiile în care familia mea, soția și copilul au primit buletinul de analiză cu rezultatul negativ. Vă asigur că respect cu strictețe dispozițiile legale și mă voi afla în autoizolare în următoarele 14 zile. Asigur cu această ocazie membrii, simpatizanții și cetățenii județului Galați că rămân conectat la realitatea acestor zile și acestui final de campanie și cu siguranță că sunt încrezător în rezultatul pe care îl vom obține noi, cei din PRO România Galați. Cu siguranță vom reuși să trecem cu bine și peste această perioadă și să ne ajute Dumnezeu să ne revedem sănătoși”, scrie în comunicatul trimis de Nicolae Marin.

Nicolae Marin a decis să se izoleze la domiciliu, împreună cu soția și copilul lor. De asemenea, cei trei au făcut testul Covid singurul rezultat pozitiv fiind al politicianului.

„Lipsa de mișcare merge de minune cu mâncarea otrăvită din supermarket!

Ce brodeală, nu-i așa, că, după ce au insistat să ne obișnuim să facem totul „de acasă”, pentru că e mai comod, e spre „binele” nostru, ne-au cerut într-o zi, să rămânem toți în case. Acum, de când au pretextul ideal (pandemia), cu atât mai mult stăpânii continuă planul de online-izare, digitalizare.

In cazul ăsta obsesia pe care ne-au băgat-o în cap este boala, „Coronavirusul”

Eu cred că noi, românii, avem capacitatea și inteligența să trecem și peste această încercare”, a scris senatorul pe Facebook duminică, în a treia zi de autoizolare.

Senatorul Nicolae Marin este preşedintele Organizaţiei Pro România din județul Galaţi. El candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Galați.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here