STB despre mesajele electorale care i-au stârnit indignarea lui Nicușor Dan: Sunt scrise de „opersoană de rea credință”

0
64

Societatea de Transport Bucureşti anunţă că „o persoană de rea credinţă” a scris intenţionat mesaje electorale pe o tablă folosită în mod uzual pentru informaţii despre situaţii din trafic şi apreciază că este vorba despre „un gest condamnabil”. Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei, a declarat miercuri într-o conferință de presă că sindicatul Societăţii de Transport Bucureşti ar fi transmis angajaţilor mesaje în care se vorbeşte despre tăierea subvenţiei, iar oamenii sunt îndemnaţi să „voteze cu cel care a dat, nu cu cel care promite” și să „nu voteze cu creierul”.

„Referitor la informaţiile care circulă în mediul online, cu privire la o imagine cu o tablă din Autobaza Militari pe care erau scrise mesaje electorale, Societatea de Transport Bucureşti STB SA face următoarele precizări: O persoană de rea credinţă a scris intenţionat mesaje electorale pe o tablă care, în mod uzual, este folosită pentru a afişa informaţii despre situaţii din trafic sau, după caz, programul de funcţionare al casieriilor”, reiese dintr-un comunicat transmis de Primăria Capitalei citat de Agerpres.

STB: Este vorba despre un gest condamnabil al unui unui angajat al Societăţii

„Societatea de Transport Bucureşti se delimitează de astfel de situaţii şi consideră că este vorba despre un gest condamnabil al unui unui angajat al Societăţii, realizat cu unicul scop de a oferi muniţie unui candidat la Primăria Capitalei şi de a denigra munca şi eforturile colegilor săi. Ne exprimăm regretul că s-a ajuns la un astfel de nivel în campania electorală, iar salariaţii sunt puşi unii împotriva altora, când de fapt toţi aceştia au un obiectiv comun – acela de a asigura un transport public de calitate pentru bucureşteni”, se mai arată în comunicat.

Nicușor Dan a declarat miercuri că vrea o dezbatere cu contracandidații săi pentru a „dezamorsa minciunile” cu privire la intenția sa de a tăia subvenția STB

Deputatul Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei, a declarat miercuri că sindicatul Societăţii de Transport Bucureşti ar fi transmis angajaţilor STB mesaje în care se vorbeşte despre tăierea subvenţiei, iar oamenii sunt îndemnaţi să „nu voteze cu creierul”. Alături de el, s-a aflat o tablă cu mesaje, iar Nicuşor Dan a precizat că acestea au apărut „exact aşa”, în cursul zilei de miercuri, în autobaza STB din Militari.

Vedem astăzi folosirea sindicatului STB în alegerile de duminică. Acesta este un mesaj care a fost, sub diferite variante, transmis angajaţilor din STB de către sindicatul STB. (…) Se vorbeşte aici încă o dată despre tăierea subvenţiei. Nu am spus niciodată aşa ceva. Dimpotrivă, exact ei sunt cei care nu au plătit subvenţia şi exact din cauza lipsei acestei subvenţii, STB este în halul în care este azi. (…) Cum adică ‘Nu vota cu creierul?’ Cum adică, în 2020, să vii cu mesajul ‘Nu vota cu creierul’? Adică să de întorci la 1990, când minerii spuneau – şi o parte din bucureşteni, din păcate – ‘Noi muncim, noi nu gândim’. Mai mult de atât: ‘Burta simte foamea’. Adică un om este o burtă? La atât se reduce omul în 2020? ‘Votează cu cel ce ţi-a dat’. Adică bucureşteanul e unul care stă cu mâna întinsă şi vine un şef şi îi dă? Acesta este bucureşteanul în viziunea acestei administraţii? Nu, suntem în 2020. E vorba de demnitate”, a precizat miercuri Nicuşor Dan.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here