Zodiacul chinezesc, până pe 27 septembrie 2020. Dragostea plutește în aer, pentru nativii zodiei „Tigru”

0
71

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 21-27 septembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 21-27 septembrie!

Șobolan

O săptămâna liniștită, cu multă socializare. Ieși mult, te întâlnești cu oameni. Ai grijă, însă, să nu rămâi în urmă cu treburile de la serviciu. Nu le poți face pe amândouă dacă nu îți organizezi foarte bine timpul. Evită multitasking-ul și ia fiecare sarcină una câte una. Dacă ești singur, nu este exclus că după mijlocul săptămânii să-ți întâlnești jumătatea.

Bivol

O săptămâna dominată de reflecție. Simți nevoia să mai acumulezi informații înainte de a trece la acțiune. Încearcă să nu intri în lupte de putere, nu te vor duce nicăieri și, în plus, te vor secătui de energie. Dacă ești singur, ar trebui să fii mai sociabil. Ieși mai des, mai ales în weekend. Totuși, n-ar trebui să forțezi lucrurile. Dacă ești implicat într-o relație, urmează o decizie foarte importantă.

Tigru

O perioadă pentru noi începuturi, pentru rezoluții. Fă-ți planuri, sădește semințe, lansează în Univers intenții. Nu este exclus să călătorești undeva pentru a-ți reîncărca bateriile. Dragostea plutește în aer, mai ales dacă ești singur. Dacă ai avut conflicte în cuplu, e vremea pentru sărutul de împăcare. Dar, totuși, acționează cu delicatețe.

Iepure

Angajamentul și sinceritatea ta îi impresionează pe superioarii tăi. Adu-ți aminte, totuși, că, indiferent cât de mult îți place slujbă pe care o ai, e nevoie și de puțină odihnă, relaxare și distracție. Dă-ți voie să respiri la final de săptămâna. Ascultă muzică, dormi, petrece timpul cu partenerul de cuplu. Deși vin bani, nu este recomandat să te epuizezi muncind.

Citește horoscopul integral, pe sfatulparintilor.ro

Horoscop săptămânal, 21-27 septembrie 2020. „Balanțele” pot ieși din parteneriate

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 septembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 21 – 27 septembrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Balanță, moment care coincide cu echinocțiul de toamnă, și care activează puternic energia acestui semn.

Ne vom dori să găsim echilibrul în relațiile cu cei din jur, însă, oricât de mult am vrea să vedem doar parte frumoasă a lucrurilor nu prea vom reuși.

Mercur, planeta comunicării, se va afla în Balanță până pe 27 septembrie și va face aspecte tensionate pe cer, iar noi vom resimți contextul din plin.

Va trebui să dăm dovadă de răbdare, înțelepciune, să nu luăm decizii pripite, să nu acționăm impulsiv și să evităm pe cât putem să intrăm în conflicte cu ceilalți. Înfruntările de acum pot aduce rupturi de relații, indiferent că sunt personale sau profesionale.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here