„PSD se va desființa la sfârșitul anului!” Profeția sumbră a lui Radu Banciu: „Vreau să le transmit tolomacilor…”

0
474

Radu Banciu a susținut, luni seară, în emisiunea lui de la B1TV, că prin prestația la aceste alegeri locale, PSD și-a asigurat pasul pentru dispariția de pe scena politică, care se va produce până la sfârșitul anului. Jurnalistul a mai declarat că din partea USR-PLUS nu sunt perspective, iar liberalii sunt „niște mitocani fără soluții”.

„Eu nu m-am mai dus să-l votez acum (pe Nicușor Dan), că nu mai aveam de ce. Erau destui care se duceau și iată că votul meu, ăla care lipsește de opt ani, n-a contat nici de data asta. S-au dus și l-au votat unii destul. Eu sper să-i fi ajuns lui Nicușor votul ăla al meu din 2012 și să se fi spălat pe cap cu el, deoarece e bun și azi la ceva.

„PSD este în derivă” – Radu Banciu

„În rest, rezultatele la București sunt așteptate. Era clar că va urma această recatombă a PSD, care e în derivă. Va pierde și parlamentarele. Așa cum spuneam la sfârșitul anului trecut, că am senzația că sunt singurul care a spus-o, ei bine, am avut dreptate: PSD se va desființa la sfârșitul lui 2020. Iată că suntem foarte aproape de acest verdict, unul implacabil întrucât, după înfrângerea de la europarlamentare, toți escrocii care vor mai rămâne în partidul ăsta vor pleca la altele, pentru că nu va mai fi nimic de pârjolit acolo.

Mesaj dur pentru „tolomacii” din PSD

Dar vreau să le transmit tolomacilor din PSD, alegătorilor lor în primul rând și doamnei Firea faptul că nu e o înfrângere. Au stat mai mult la conducerea României decât a stat Nicolae Ceaușescu. Să nu uităm! Deci de 30 de ani nu auzim decât povestea asta cu pensii, cu salarii, cu pufuleți și cu pufarin, dar construcții ioc!

Ei bine, iată că s-a încheiat istoria acestui partid, e pe cale să se încheie”, a afirmat Banciu.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here