O secție AȚI, închisă, în urma depistării unui focar de COVID-19. S-a demarat o anchetă epidemiologică

0
90

Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență din Petroșani a fost închisă, în urma depistării unui focar de COVID-19.

Secția ATI a spitalului din Petroșani, închisă

DSP  Hunedoara a decis închiderea secției ATI a spitalului din Petroșani, după ce acolo a izbucnit un focar de COVID-19.

In acest moment, acolo are loc o anchetă epidemiologică, iar toate cazurile vor fi redirecționate spre alte spitale, în funcție de rezultatele testării Covid-19, scrie presa locală.

DSP Hunedoara a declanșat o anchetă epidemiologică.

Măsura de restricţionare a activităţii barurilor, restaurantelor şi cafenelelor din Petroşani a fost reanalizată

Măsura de restricţionare a activităţii barurilor, restaurantelor şi cafenelelor din Petroşani a fost reanalizată, astfel că acestea vor putea funcţiona şi în spaţiile interioare, a anunţat marţi primarul municipiului, Tiberiu Iacob-Ridzi, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Edilul local a mai arătat că s-a implicat în soluţionarea situaţiei deoarece domeniul HoReCa a fost „serios afectat” de perioada pandemiei.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a decis marţi restricţionarea activităţilor de alimentaţie publică în spaţiile interioare ale restaurantelor şi cafenelelor în 12 localităţi din judeţ, din cauza creşterii incidenţei cazurilor de COVID-19 la o valoare de peste 1,5 la 1.000 de locuitori, a informat Instituţia Prefectului.

Între aceste localităţi se număra şi municipiul Petroşani, restul fiind sate din diferite zone ale judeţului Hunedoara.

Numărul cazurilor noi de COVID-19 diagnosticate în ultimele 24 de ore a scăzut, joi, dar în continuare sunt peste 2.000 de persoane infectate. 37 de români au murit de miercuri până joi.

Unde s-au înregistrat cele mai multe cazuri noi de COVID-19, ieri

Bucureşti- 301 cazuri
Iaşi- 133 de cazuri
Constanţa- 122 de cazuri
Bacău, Cluj- 104 cazuri
Teleorma- 88 de cazuri

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here