Virgil Ianțu s-a infectat cu noul coronavirus

0
248

Omul de televiziune Virgil Ianțu a anunțat că este infectat cu noul coronavirus. Potrivit unui mesaj postat astăzi pe pagina sa de Facebook, deși a fost „ extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă”, a contractat virusul.

Mesajul transmis de Virgil Ianțu

„Aceasta poza e facuta astazi si poate va surprinde. Da, desi am fost extrem de atent cu protectia si cu normele de igiena, am contactat Covid.

Din fericire am o forma usoara si voi trece peste asta cu bine. Vreau sa le multumesc celor de la Spitalul Monza si acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care il fac in fiecare zi pentru noi toti. A fost o experienta care m-a facut sa ii apreciez si mai mult pe cei care in fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi va rog doar sa nu lasati garda jos si sa va protejați cat puteti, purtand masca si exagerand cu igiena. Asta pentru voi si pentru cei dragi voua. Va doresc sanatate, iar mie imi doresc negativare rapida!”, a scris omul de televiziune pe pagina sa de Facebook.

Record absolut al cazurilor de Covid-19

2.343 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore pe teritoriul României. În acest interval au fost efectuate 26.011 de teste. 1 deces din cele 53 raportate a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 de ani. 571 de persoane sunt internate la ATI, număr care reprezintă un nou record, după ce ieri au fost raportate 557 persoane internate.

Până astăzi, 2 octombrie, pe teritoriul României au fost confirmate 132.001 de cazuri de infectări cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre acestea, 105.582 au fost declarate vindecate.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here