Accident grav în Suceava. Două persoane au murit, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de tren

0
93

Doi bărbați au decedat, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren, la trecerea la nivel cu calea ferata,  în zona localității Dumbrăveni, județul Suceava.

Un tren IR 5564, care transporta 15 călători, pe ruta Suceava Nord–Botoșani, a lovit un autoturism în care se aflau 2 persoane.

Din primele informații, șoferul nu a fost atent la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată doar cu Crucea lui Andrei și a fost lovit în plin de tren. La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare și doua ambulanțe SMURD. Victimele au fost descarcerate, iar medicul de pe ambulanța SMURD TIM a declarat decesul acestora.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe secția de cale ferată 513, la kilometrul 7+100 de metri, în zona localității Dumbrăveni, județul Suceava, unde un tren de călători a lovit, la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferată, o mașină.

Circulația ferioviară a fost întreruptă câteva zeci de minute, până când autoturismul a fost îndepărtat de pe șine.

În urma impactului niciun călător nu a fost rănit.

Alertă în Gara Sinaia: Incendiu la locomotiva unui tren încărcat cu motorină

Pompierii din Prahova au intervenit sâmbătă dimineața în Gara Sinaia pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren cu 24 de vagoane încărcate cu motorină.

Potrivit ISU Prahova, la fața locului au fost trimise două echipaje de stingere și unul de prim ajutor.

Incendiul a izbucnit la locomotiva unui tren de marfă, care are 24 de vagoane încărcate cu motorină și care circulă pe ruta Brazi-Șimleu Silvaniei.

Pompierii din Prahova susțin că incendiul, care a afectat instalația electrică, a fost localizat, iar locomotiva a fost decuplată de restul garniturii.

Nu au fost înregistrate victime.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here