Ce spune noul primar al Timișoarei, germanul Dominic Fritz, despre o posibilă candidatură la prezidențiale: „În viața mea nu exclud nimic și până acum mi-a prins bine”

0
175

Întrebat la Digi24 dacă ia în calcul o viitoare candidatură la alegerile prezidențiale, noul primar al Timișoarei, Dominic Fritz a spus că nu exclude nimic, însă nu consideră că este momentul să se gândească la altceva. 

Noul primar al Timișoarei a fost întrebat dacă se gândește posibilitatea ca după ce-și ia cetățenia română să încerce să reproducă succesul la prezidențiale al unui alt etnic gernam, Klaus Iohannis. Fritz a menționat că în urmă cu puțin timp nu se gândea că va deveni primar al Timișoarei, însă nu a exclus această oportunitate. Așadar, chiar dacă nu consideră că este momentul oportun să se gândească la prezidențiale, Fritz spune că nu exclude nimic.

„Nu ocolesc răspunsul, dar nici nu sunt primar, nici n-am putut să dovedesc că energia mea și optimismul meu va avea roade, așa că mi se pare total că nu este deloc momentul să mă gândesc la așa ceva. Nu am un plan să fac o carieră politică, dincolo de ceea ce vreau să fac în Timișoara acum. În viața mea nu exclud nimic și până acum mi-a prins bine. Dacă m-ați fi întrebat acum 3 ani dacă am de gând să candidez la Primăria Timișoara, aș fi spus că nu, că prioritatea mea este să fac jobul pe care îl fac acum, dar nici n-am exclus. Asta nu înseamnă că mă gândesc la așa ceva”, a declarat Dominic Fritz la Digi24.

Dominic Fritz a câștigat funcțiade primar al Timișoarei

Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS la primăria imișoarei, l-a învins pe fostul primar PNL Nicolae Robu. Fritz a prezentat câteva planuri pe care le are pentru orașul de pe Bega.

„În primele trei luni ne vom concentra pe tot ceea ce înseamnă audit al finanţelor, al resurselor umane, vom analiza structura primăriei. Vom constitui unitatea de implementare pentru atragerea de fonduri europene din primele luni. (…). Cu siguranţă, acest audit va avea consecinţe foarte concrete. E foarte clar că organigrama actuală a primăriei şi a societăţilor comerciale din subordine nu corespunde nevoilor noastre. Va fi un proces de schimbare, nu doar de personal, ci şi a mentalităţii, a culturii organizaţionale, care va dura mult timp”, a afirmat Fritz.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here