Daniel Tudorache: Aştept ca BEC să ia în discuţie mâine contestaţia mea privind imaginile apărute în presă

0
104

Daniel Tudorache așteptă să vadă ce hotărâre va lua Biroul Electoral Central, după discuția referitoare la contestația lui, privind  imaginile apărute în spaţiul public în care se observă persoane intrând în sala unde s-ar fi aflat sacii de voturi din BES 1.

„Am depus la BEC o contestaţie. Nu s-a discutat acea contestaţie. Nu-mi dau seama cum poate să anunţe un câştigător fără să în calcul acele imagini şi să le discute. Aşteptăm. Eu aştept decizia BEC. Dacă aşa consideră, că e normal să vadă întreaga ţară acele imagini şi să nu le pună în discuţie, atunci înseamnă că ne merităm soarta.(…) Am înţeles că mâine (va lua BEC în discuţie contestaţia – n.r.). Am vorbit cu reprezentantul PSD şi am întrebat, de câteva zile tot întreb, când ia în discuţie acele imagini. Până acum nu s-a luat în discuţie. Am înţeles că mâine se vor lua în discuţie, aşteptăm şedinţa de mâine de la BEC să ia în discuţie acele imagini”, a precizat, duminică, Daniel Tudorache, la Antena 3.

Tudorache: Văd că te baţi cu morile de vânt. Toată lumea vede ce s-a întâmplat şi chiar nu mai contează

Tudorache consideră că tot ce poate spune este că imaginile prezentate în presă, în care se observă persoane intrând în sala unde s-ar fi aflat sacii de voturi din BES 1, nu au fost luate în discuţie.

„Atunci când s-a intrat în acea cameră nu s-a făcut niciun înscris. Asta este ilegalitatea. E treaba justiţiei. Nu mai comentez. Văd că te baţi cu morile de vânt. Toată lumea vede ce s-a întâmplat şi chiar nu mai contează. Atunci de ce să mai votăm dacă chiar nu contează când descoperi o fraudă? E adevărat am descoperit-o mai târziu, pentru că atunci s-a întâmplat”, a mai spus Tudorache.

Aspectele vizând o eventuală fraudă electorală au fost analizate şi respinse ca nefondate de către Biroul Electoral Central.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here