Marcel Vela a făcut anunțul! Când va începe să funcționeze Poliția Animalelor: „Consider că o societate sănătoasă și trainică nu poate exista fără respect”

0
312

După următoarea ședință de Guvern și publicarea OUG în Monitorul Oficial, în România va fi înființată Poliția Animalelor, a transmis pe Facebook  Ministrul de Interne Marcel Vela.

„Unul dintre testele pe care îl dă fiecare societate vizează, fără doar și poate, și comportamentul față de necuvântătoare.La acest test, noi ca națiune, am picat în ultimii ani de prea multe ori, în tot ceea ce privește eforturile pe care ar fi trebuit să le facem pentru ocrotirea animalelor. Eu consider că o societate sănătoasă și trainică nu poate exista fără RESPECT! Acest respect se distribuie egal către toate zonele societății, dar și către mediul înconjurător.Respect față de oameni, față de animale, față de natură etc. Nu putem privi tânjind peste granițe, dar fără să fim dispuși la eforturi”, a scris Marcel Vela.

Marcel Vela: Am promis, am făcut

Ministrul a anunțat că după următoarea ședință de Guvern și publicarea OUG în Monitorul Oficial, România va avea o Poliție a animalelor.

„Am promis, am făcut! Joi, acum trei zile, în ședința Guvernului, MAI a supus dezbaterii, în primă lectură, OUG privind înființarea Poliției Animalelor. OUG are toate avizele de la ministerele de resort, inclusiv pe cel de la Consiliul Economic și Social, iar domnul Prim Ministru a semnat documentele și pentru avizul CSAT, fiind vorba despre schimbarea structurii Ministerului Afacerilor Interne. Așadar, după următoarea ședință de Guvern și publicarea OUG în Monitorul Oficial, România va avea o altă abordare pentru rezolvarea situațiilor grave, prin înființarea Poliției Animalelor”, a declarat Marcel Vela.

Ministrul de interne a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor:

„Astăzi, de Ziua Internațională a Animalelor, haideți să ne gândim cum ar fi lumea noastră fără aceste suflete curate și singure. Trebuie ca #împreună să ne unim în acest efort de a construi Poliția Animalelor într-o structură parteneră cu dumneavoastră, având toți același scop: Protecție și iubire pentru animale! Acum, în această zi aniverasară, transmit un gând frumos pentru toate scânteile  de iubire și bunătate din ochii fiecărui animal, iar tuturor iubitorilor de animale, mulțumiri și respect pentru ajutorul și implicarea lor!”, a conchis Marcel Vela.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here