Manifestație împotriva restricțiilor COVID-19, în Piața Universității. Oamenii, revoltați că sunt împiedicați de jandarmi să protesteze: ”Rușine! Jos dictatura!” (VIDEO/EXCLUSIV)

0
307

Câteva zeci de persoane au venit, sâmbătă, să protesteze în Piața Universității, împotriva măsurile COVID-19. Primii protestarii  veniți au fost împiedicați de jardarmi, motivând că aceștia nu au autorizație.

În imaginile surprinse de fotoreporterul GÂNDUL.RO, se observă că liderul protestarilor, Pompiuliu Diplan, are o discuție aprinsă cu jandarmii. Protestarii susțin că au primit autorizație de la Primăria Capitalei pentru desfălurarea protestului.

Protestul intitulat – Starea de libertate – are loc în Piața Universității din București, după cel desfășurat în același loc pe data de 19 septembrie. La un moment dat tensiunile au escaladat, având loc o îmbrânceală între protestari și jandarmi.

Revoltați că nu sunt lăsați să protesteze, oamenii scandează fără a purta măști: ”Jos dictatura” și ”Rușine Jandameria”. Aceștia au venit cu pancarte pe care scrie ”Ne-ați paralizat țara”, ”Ne-ați paralizat firmele”, ”Ne hăituiți copiii”. ”Lasați copiii să respire”.

Protestarii și-au anunțat manifestarea pe un grup de Facebook

Aceștia au organizat și un eveniment pe Facebook în care i-au îndemnat pe oameni să iasă afară.

După atâtea luni de cifre umflate și strigate isteric de catre media vreau să cred că românii s-au imunizat la exagerări, minciuni, isterie pandemică și frică. Trebuie să ne imunizăm la minciună așa cum mulți dintre noi ne-am imunizat natural la Covid – precum e normal și precum o spun medici renumiți: că nu există pandemie fără a fi urmată de o imunizare naturală a populației.Dar planificatorii noștri de pandemie nu ne spun nimic despre cifra reală a imunizării în masă. Arafații și tătarii noștri cunosc doar limbajul „infectărilor” care justifică continuarea asasinării economice și sociale a României.Un asasinat care urmărește depopularea țării. Da, va exista valul doi, acela al depopulării României! Pentru noi, primul val a fost de fapt evadarea românilor peste hotare – pentru libertate și demnitate economică. Al doilea val fi acum evadarea românilor tot peste hotare – pentru a nu-și pierde libertatea definitiv.Doar că această evadare este o iluzie!Fraților, nu mai avem unde să fugim, planeta e ocupată de plandemie! Putem doar să ieșim în stradă înainte de a muri de foame!Ieșiți în stradă, fiecare în comuna sau în orașul său, ca să oprim asasinarea familiilor noastre!, se arată în descrierea evenimentului.

Un alt protest împotriva măsurilor COVID-19 a avut loc pe 19 septembrie

Peste 200 de persoane s-au adunat, sâmbătă, 19 septembrie, în Piața Universității pentru a protesta împotriva măsurile luate de Guvernul României în contextul pandemiei de COVID-19. Protestatarii susțin pe pagina evenimentului că „mișcarea și exercițiile cu mingea de la Educație Fizică nu transmit viruși, ci aduc sănătate”, ba mai mult, „ profesorii sunt educați, nu gardieni de la școala de corecție”.

Oamenii au venit cu vuvuzele, fluiere şi mesaje împotriva autorităţilor şi împotriva ”dictaturii sanitare”. ”Jos dictatura”, ”Libertate” şi ”Nu vă credem”, ”Copiii noştri nu sunt cobaii voştri” sunt doar câteva dintre scandările participanţilor la protest. De altfel, aceștia spun că cer ”şcoli, nu lagăre”.

Sursă foto: Alexandra Pandrea/Gândul

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here