De ce sa alegem sistemele de incalzire AMASS?

0
76

De ce sa alegem sistemele de incalzire  AMASS?

AMASS este o companie romaneasca dedicata pe solutii economice de incalzire mai ieftine decat solutia traditionala pe gaz. Cu o experienta de peste 12 ani, este lider de piata cu 2 solutii PREMIUM fabricate in Danemarca si Germania:

incalzire electrica in pardoseala (Danemarca)

radiatoare cu roca vulcanica (Germania)

Ambele solutii sunt mai economice in consum decat variantele pe centrala gaz cu radiatoare, clientii AMASS obtinand consumuri de medie 500-600 ron medie luna iarna (octombrie-martie) pentru o casa de 140 mp izolata termic.

Optimizarea semnificativa a costurilor se datoreaza softurilor inteligente cu automatizare performanta. la care se adauga o inertie termica foarte mare. Va aduceti aminte de radiatoarele vechi din fonta care erau mai economice decat noile radiatoare de otel? Datorita inertiei termice (cedarea treptata a caldurii) un sistem de incalzire pe acest principiu este mai economic.

In plus sistemele aduse in piata romaneasca de catre AMASS sunt sisteme moderne folosite de Occident de multi ani si care cresc calitatea vietii fiind si confortabile in exploatare. Aceste sisteme conform studiilor universitatilor regleaza leucocitele si limfocitele, coboara stresul (adrenalina) si cresc dopamina (starea de bine). Sunt sistemele care asigura corpului omenesc confort termic ideal si care detin si posibilitatea de a fi practice in exploatare prin comanda de la distanta pe telefon.

Pretul de investitie al solutiilor AMASS nu depaseste pretul de investitie pe solutiile pe centrale cu gaz (chiar daca am lua in calcul un cost de investitie 0 pentru bransamentul de gaz) ele sunt in jur de 20 euro /mp incluzand si manopera. Deci prin alegerea sistemelor inteligente AMASS eliminati costuri de intretinere si alte investitii.

Un alt aspect foarte important este ca aceste solutii permit posibilitatea independentei energetice a beneficiarului casnic, acesta putand lega, in timp, sistemul de incalzire la solutii de independenta energetica. Veti obtine in plus si cea mai mare durabilitate din piata a unui sistem de incalzire avand garantie de 25 de ani. Solutiile AMASS permit montajul solutiilor economice de incalzire su parchet, gresie, granit si orice tip de pardoseala care permite trecerea caldurii.

Expertii nostrii va stau la dispozitie pentru va ajuta sa alegeti corect sistemul de incalzire care vi se potriveste.

Orice solutie de incalzire alegeti acum, ar trebui sa cuprinda resursa inepuizabila /independenta energetica, inertie termica  si cresterea calitatii vietii fara a creste costurile de consum sau de investitie.

Consultantii va stau la dispozitie pentru a gasi solutia personalizata pentru fiecare casa astfel incat sa nu existe preturi secundare de investitie si pentru a face o comparatie pertinenta cu alte solutii de incalzire. Solicitati o cotatie de pret pe www.amass.ro.

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here