Monica Pop: „Discriminare! Cine are dreptul să hotărască prioritate pentru bolnavii COVID în faţa celorlalţi, unii cu boli grave, şi să-i condamne la moarte?!”

0
163

Medicul oftalmolog Monica Pop este de părere că prioritizarea pacienților cu COVID în spitale este discriminare față de ceilalți pacienți cu alte boli. Potrivit medicului, 85% dintre pacinții cu COVID s-au vindecat.

„Discriminare! Cine are dreptul să hotărască prioritate pentru bolnavii COVID în faţa celorlalţi, unii cu boli grave, şi să-i condamne la moarte?! Toţi au acelaşi drept la sănătate! Prin Constituţie!

Jurământul, dar şi legea, cer să tratăm oamenii bolnavi, fără nicio discriminare, nu doar pe cei afectaţi de virus!

„85% din bolnavii COVID s-au vindecat, mulţi chiar şi fără a fi necesar vreun tratament”

85% din bolnavii COVID s-au vindecat, mulţi chiar şi fără a fi necesar vreun tratament! Doar supraveghere!

Pe când pacienţii cu boli grave își pierd sigur viaţa în lipsa tratamentului adecvat pentru bolile respective.

„Prioritate trebuie să aibă orice om bolnav, nu doar cei COVID!”

În plus, şi ei plătesc asigurări de sănătate! Cum să nu fie trataţi?! Prioritate trebuie să aibă orice om bolnav, nu doar cei COVID! Altfel, vor muri mult mai mulţi decât cei cu COVID! Au murit deja, destui, alţii s-au agravat, neprimiţi la timp la tratamente!”, este de părere dr Monica Pop.

Pe de altă parte,  Monica Pop susține că organizarea alegerilor locale de pe data de 27 septembrie a dus la creșterea semnificativă a numărului de cazuri de coronavirus în țara noastră!

„ALEGERI ” VINOVATE”…! Nu teatrele, nici restaurantele, ci alegerile neamînate și nici măcar eșalonate pe 2 zile deși era risc major – sunt vinovate de nimărul mare de infecții! Se doreșe abaterea atenției?!

„La teatru se respecta cel mai serios purtarea măstii si distantarea”

Dacă autoritătile nu au tinut cont de risc si de previziunile specialistilor, oamenii ce să mai înțeleagă?

La teatru ,clar, se respecta cel mai serios purtarea măstii si distantarea! Și atunci? Alegerile nu le-ati aminat, cu tot riscul, dar închideti teatrele? La alegeri ati avut incredere (sau DOAR INTERES) in oameni si la teatru NU?!

De ce, pt a evita aglomerația si a scadea riscul, nu s-au eșalonat alegerile macar, pe 2 zile ?! Era perfect posibil! In diaspora, cînd a existat interes, s-au putut organiza pe 3 ( TREI) zile?!!! Sau românii din țară nu prea contează?! Cam nu prea!!!”, a scris pe Facebook Monica Pop.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here