Orban, la depunerea semnăturilor de susținere la parlamentare: PSD nu a murit, nu este încă înfrânt./ Alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru România

0
75

Președintele PNL le-a mulțumit, marți, celor care au semnat pentru suținerea PNL la alegerile parlamentare, marți, la depunerea listelor cu semnături la sediul Biroului Electoral Central.

„Le mulțumesc pentru sprijin și le garantez că încrederea lor va fi răsplătită”, a declarat liderul liberal.

„Bătălia pentru România a început în 2019, odată cu alegerile pentru Parlamentul European și cu referendumul pro justiție inițiat de președintele României. Atât referendumul, cât și alegerile parlamentare au reprezentat o victorie a președintelui Iohannis și a Partidului Național Liberal și a părții din societate care își dorește o democrație, o justiție independentă, o egalitate a cetățenilor în fața legii și care a susținut că nimeni nu e mai presus de lege”, a spus Orban.

„Toate bătăliile câștigate trebuie încununate de victoria decisivă”

„În 27 septembrie a fost o greu luptă în alegerile locale, ne-am confruntat cu 29 de baroni roșii și 1.700 de satrapi, care s-au luptat pentru a-și salva mandatele, pe viață și pe moarte. Și această bătălie a fost câștigată de PNL. Românii, din mai 2019, au arătat că nu mai vor PSD, că s-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile oamenilor, care a vrut să confiște România, care a slujit clientela politică, și-a apărat penalii”, a declarat liderul PNL.

„Toate bătăliile câștigate trebuie încununate de victoria decisivă. PSD nu a murit, nu este încă înfrânt, se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată. Alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru România. În 6 decembrie românii trebuie să vină la vot cu încredere și să voteze PNL, singura forță politică care poate învinge PSD, care poate îndrepta România în direcția corectă”, a declarat Ludovic Orban.

Care sunt candidații e pe primele locuri

La depunerea cutiilor au fost prezenți lideri ai PNL la nivel național și din țară. „Toate listele susținătorilor le vom depune mâine, la ora 12. Pe data de 21 vom depune în toate circumscriptiile electorale listele de candidati ale PNL astfel încât să îndeplinim procedura prevăzută de lege”, a declarat, luni, liderul liberal.

Partidul Național Liberal a anunțat lista finală a candidaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, atât la Senat, cât și la Camera Deputaților, pentru cele 41 de județe, inclusiv pentru municipiul București.

De pe lista PNL pentru alegerile parlamentare nu lipesc premierul Ludovic Orban, numărul 1 pe listă pentru Camera Deputaților, pe București, și ministrul de Finanțe Florin Cîțu, numărul 1 pentru Senat, pe București.

Ministrul muncii Violeta Alexandru ocupă locul 2 la Camera Deputaților, pe București, iar Sorin Cîmpeanu, reales pe 18 septembrie, prin vot secret, în fruntea Consiliului Național al Rectorilor, este pe locul 2 la Senat, pe București.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here