GÂNDUL LIVE. Andreea Marin, despre comemorarea tragediei de la Colectiv: E foarte dureroasă această zi, dar și faptul că lucrurile nu s-au schimbat prea mult – VIDEO

0
74

Andreea Marin vorbește în ediția de vineri, 30 octombrie, a emisiunii GÂNDUL LIVE, despre tragedia de la Clubul Colectiv, care s-a petrecut în urmă cu cinci ani, și despre cum a evoluat societatea, dar nu numai, după evenimentul care a marcat o generație și a produs drame dureroase în rândul supraviețuitorilor și a cunoștințelor celor care au decedat în acea noapte cumplită. De asemenea, realizatoare TV face comentarii și despre pandemia de coronavirus și modul în care societatea s-a adaptat, dar făcând referire și la cei care nu respectă regulile impuse de autorități în acest context. 

„Din păcate au cunsocut părinți care au pierdut… unii dintre ei singurul copil. Am fost implicată atunci, imediat după, în strângerea de fonduri pentru ajutorarea lor, am cunoscut și o parte neplăcută din oameni, care chiar în momente grele ca acela nu simt că trebuie să fie sensibili. Asta e. Asta este țara în care trăim, și cu bune, și cu rele. E foarte dureroasă această zi, nu doar pentru cei care au pierdut pe cineva în familie, ci pentru orice om sensibil și căruia îi pasă. Și e foarte dureros faptul că lucrurile nu s-au schimbat prea mult, așa cum am tot auzit promisiuni la vremea aceea.

Unii oameni s-au schimbat pentru că au deja un fond bun și pentru că își doresc asta – să fie în fiecare zi mai buni. Alții par că nu sunt mișcați de orice s-ar întâmpla. Și asta se poate observa și în perioada dse pandemie – practic, mii de oameni și-au pierdut viața, alții suferă pe tpatul de spital, și cu toate astea sunt niște oameni care par că nu le pasă să respecte niște reguli simple astfelîncât să trecem odată cu toții mai ușor peste această perioadă. Pentru unii, nimic nu e destul de convingător ca să producă schimbarea. Pentru unii nici nu e nevoie de ceva grav pentru ca lucrurile să meargă din bine în mai bine, zi de zi, pentru că au acea sămânță de bine în ei”, a declarat Andreea Marin la GÂNDUL LIVE.

Știre în curs de actualizare…

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here