Petrecere nocturnă în ajunul rezultatelor din SUA cu 250 de persoane la Casa Albă. Unde va petrece Biden noaptea electorală?

0
87

Bloomberg a raportat duminică că unii membri ai Cabinetului lui Trump se vor aduna în continuare la Trump International Hotel pentru a urmări rezultatele în noaptea alegerilor, în timp ce alții vor petrece seara la Casa Albă.

Secretarul Trezoreriei Steven Mnuchin se va număra printre membrii administrației care se vor alătura lui Trump la Casa Albă pentru a urmări rezultatele alegerilor.

Ce au făcut Biden și Trump în ultima lor zi de campanie?

După un program de mitinguri în șase state, duminică, președintele Trump a trecut prin alte patru state denumite ”câmp de luptă”, luni.

În Carolina de Nord, el le-a spus susținătorilor că „anul viitor va fi cel mai mare an economic din istoria țării noastre”.

Aproape 99 de milioane de oameni și-au exprimat deja buletinele de vot în timpul votului timpuriu, punând țara pe cursul celei mai mari participări din ultimul secol.

Economia SUA a înregistrat o creștere record de 33% în al treilea trimestru financiar al acestui an, după o contracție record de 31% în al doilea. Economiștii avertizează că daunele provocate de pandemie – cel mai mare declin al economiei SUA din ultimii 80 de ani – ar putea dura încă ani pentru a le depăși.

După Carolina de Nord, Trump s-a îndreptat către Scranton, Pennsylvania, orașul în care a trăit adversarul său până la vârsta de 10 ani. La un miting de acolo, el le-a reamintit susținătorilor că a câștigat statul în 2016, în ciuda sondajelor care sugerează că va pierde.

Biden a plecat, de asemenea, în Pennsylvania, unde i s-a alăturat cântăreața Lady Gaga la un miting din Pittsburgh. Muzicianul John Legend s-a adresat alegătorilor.

La o oprire de ultimă oră a campaniei în Ohio, Biden a repetat mesajul de bază al campaniei sale, spunându-le alegătorilor că această cursă este despre sufletul Americii. El a spus că este timpul ca  Trump să-și „facă bagajele”, spunând „am terminat cu tweet-urile, furia, ura, eșecul, iresponsabilitatea”.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here