Senatorul PSD Mihai Fifor, după ce deputații au votat pentru redeschiderea piețelor: ”Guvernul PNL este mai periculos decât coronavirusul!”

0
115

Deputații au votat, astăzi – cu 173 de voturi „pentru”, unul „împotrivă” și 93 de abțineri – redeschiderea piețelor agroalimentare în spații închise, însă decizia nu este una definitivă, legea urmând a merge la președintele Klaus Iohannis pentru promulgare.

Senatorul PSF Mihai Fifor susține, în mediul online, că partidul pe care îl reprezintă ”repară prostiile guvermării PNL”, menționând că inclusiv parlamentarii PNL – în comisia de buget, acolo unde amendamentul PSD  a fost votat în unanimitate – ”au dat un cartonaș roșu” guvernului condus de Ludovic Orban.

”PSD repară prostiile guvernării PNL și redeschide piețele! În comisia de buget, amendamentul PSD privind redeschiderea piețelor a fost votat în unanimitate.  În comisie, inclusiv parlamentarii PNL au susținut soluția PSD și au dat astfel un veritabil cartonaș roșu guvernului Orban pentru decizia aberantă a închiderii piețelor și târgurilor românești, în timp de supermarketurile rămân deschise; altfel spus nici ai lui nu-l mai susțin pe Orban în tâmpeniile sale. Curajul însă i-a părăsit în plen. Locul de parlamentar e mai de preț decât pătrunjelul românesc!

  • Este inadmisibil să lași fără mijloace de subzistență sute de mii de familii care trăiesc din vânzare la piață a produselor agricole.
  • Este criminal să expui frigului și intemperiilor, în pragul iernii, milioane de români, în întreaga țară, pentru că-i silești vândă/cumpere în aer liber.
  • Este ilegal și discriminatoriu să închizi piețele – veritabile supermarketuri românești, unde se vând preponderent produse românești – dar să lași deschise supermarketurilor gestionate/controlate de corporații care vând preponderent produse din import”, notează senatorul Mihai Fifor.

Mihai Fifor: ”Actualul guvern al Dreptei Unite guvernează pentru corporații și interesele lor, nu pentru români!”

Totodată, Mihai Fifor acuză guvernarea liberală susținută de președintele Iohannis că nu reprezintă interesele românilor, ci doar pe acelea ale ”corporațiilor”.

Fifor consideră că guvernul condus de Ludovic Orban este ”mai rău, mai periculos decât coronavirusul”, iar românii trebuie să vină la vot pentru a reveni la o viață normală.

”Odată-n plus s-a făcut dovada că actualul guvern al Dreptei Unite guvernează pentru corporații și interesele lor, nu pentru români!”, acuză senatorul PSD.

Fiecare zi ce trece demonstrează că guvernul PNL este mai rău, mai periculos decât coronavirusul!

Mihai Fifor

”Dacă vor să-și recapete viața normală, dacă vor să aibă siguranța loculului de muncă, a veniturilor, a sănătății, a reluării firești a educației pentru copii, a bunăstării, pe 6 decembrie românii pot face diferența.Să vină la vot și să aleagă nu RĂUL, ci BINELE, nu CRIZA și MOARTEA, ci VIAȚA. Orice vot pentru PSD e un vot pentru siguranța unui trai mai bun!”, scrie Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here