GÂNDUL LIVE. Doi bărbați au pierit în urma unui grav accident în Buzău / IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL

0
80

Tragedie pe drumul care face legătura între Buzău și Ploiești. Doi bărbați s-au stins în urma unui impact frotal între un autoturism și o dubiță. Imaginile de la fața locului au fost difuzate în emisiunea Gândul Live de joi.

Nenorocirea ar fi fost provocată de tânărul de 31 de ani, aflat la  volanul autoturismului, care, inexplixabil, a pătruns pe contrasens unde a lovit autoutilitara, condusă de un bărbabt de 49 de ani.

Traficul între Buzău și Mizil a fost blocat zeci de minute

Ambii șoferi s-au stins pe loc. A mai existat și un rănit în urma accidentului. Este vorba de șoferul unui autoturism  care circula în spatele dubiței. Traficul între Buzău și Mizil a fost blocat zeci de minute.

Imaginile de la fața locului au fost difuzate în emsiunea Gândul LIVE.

Mașină lovită de tren în Bacău

Zilele trecute, un bărbat a murit, iar doi copii au fost răniți în Municipiul Bacău, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de o locomotivă fără vagoane.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc în cartierul Gherăiești din Municipiul Bacău, iar la fața locului au intervenit pompierii cu autospeciale de descarcerare.

În urma accidentului, bărbatul nu a avut nicio șansă, forțele de intervenție găsindu-l decedat și încarcerat în mașina Toyota Rav 4 pe care o conducea și care a fost spulberată de tren.

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here