Joe Biden va anunţa marţi primele nume ale viitorilor membri din guvern

0
72

Preşedintele ales al SUA, Joe Biden, va dezvălui marţi primele nume ale celor care vor face parte din viitoarea administraţie de la Washington, a anunţat duminică Ron Klain, consilier apropiat al lui Biden, arată un articol al agenției de presă Reuters.

Ron Klain: „Veţi vedea marţi primele nume din cabinet”

Veţi vedea marţi primele nume din cabinet. Dacă doriţi să ştiţi care sunt agenţiile guvernamentale şi de cine vor fi conduse, atunci va trebui să aşteptaţi până marţi pentru ca preşedintele ales să răspundă el însuşi”, a declarat Klain, într-un interviu pentru postul de televiziune ABC.

Democratul Joe Biden a promis să formeze un guvern care va reflecta diversitatea SUA. Săptămâna trecută el a ales deja secretarul Trezoreriei. „Am luat o decizie. Şi veţi vedea că este vorba despre cineva care cred că va fi acceptat de toatele elementele Partidului Democrat, de la cele progresiste la moderate”, a declarat Biden într-o conferinţă de presă.

Ron Klain (59 de ani) este unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai lui Joe Biden. El şi-a început activitatea în Partidul Democrat în 1989.

Klain a fost un critic acerb al modului în care preşedintele republican Donald Trump a gestionat criza cauzată de pandemia de COVID-19 şi este de aşteptat ca el să fie un personaj important în răspunsul pe care Biden îl va aduce la criza sanitară prin care trec Statele Unite.

Twitter va transfera controlul contului @POTUS lui Joe Biden pe 20 ianuarie

Rețeaua de socializare Twitter Inc va transfera controlul contului @POTUS către administrația Joe Biden pe 20 ianuarie, a anunțat compania, scrie Reuters.

Contul @POTUS este contul oficial al președintelui Statelor Unite și este separat de contul @realDonaldTrump pe care președintele Donald Trump îl folosește pentru postări.

„Twitter se pregătește pentru a sprijini tranziția conturilor instituționale de la Casa Albă pe 20 ianuarie 2021. Așa cum am făcut pentru tranziția prezidențială în 2017, acest proces se desfășoară în strânsă consultare cu National Archives and Records”, a transmis compania sâmbătă.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here