Momente emoționante: Cuplu în vârstă de 82, împreună după 8 luni în care au fost separați din cauza pandemiei de COVID-19

0
78

Momente emoționante pentru Shirley și Freddie Lowe, amândoi în vârstă de 82 de ani, care s-au revăzut după 8 luni în care au fost separați din cauza pandemiei de coronavirus.

Cuplul tăriește în Marea Britanie, iar bărbatul se află într-un cămin de bătrâni, care, de la începutul pandemiei, s-a aflat de mai multe ori în carantină.

„A fost atât de minunat să-l văd și să-l țin de mână. Am fost atât de mulțumită și recunoscătoare pentru tot ceea ce au făcut pentru ca acest lucru să se întâmple”, a declarat Shirley, potrivit express.co.uk.

Soțul acesteia se află într-un cămin de bătrâni iar de la începutul pandemiei vizitele au fost interzise pentru două perioade luni: martie-iulie, respectiv august-noiembrie. În celelalte luni, vizitele erau posibile doar dacă era respectată distanțarea fizică.

Reuniune emoționantă între doi soți după 8 luni în care au fos separați

Însă de curând, căminul în care se află internat soțul lui Shirley a intrat într-un program în care vizitatorilor li se face un test rapid pentru coronavirus al cărui rezultat este gata în 30 de minute.

Cei doi sunt căsătoriți de 60 de ani iar în toată această perioadă nu au fost despăriți prea mult, s-au văzut aproape în fiecare zi.

Managerul căminului de bătrâni, Melissa jones, a povestit pentru sursa citată despre reuniunea dintre cei doi.

„Shirley și Freddie sunt atât de îndrăgostiți încât pare că abia s-au căsătorit. Și-au dus dorul foarte tare. Este primul contact pe care îl au din martie. Au putut să se țină de mână și să aibă parte de intimitate. A însemnat foarte mult pentru ei. Freddie este un domn atât de drăguț, dar de data asta a avut un altfel de zâmbet – unul pe care îl păstra pentru soția lui”, a povestit managerul.

Pandemia de coronavirus și restricțiile impuse de autorități în acest context au dus la separarea famiilor, a bunicilor de nepoți, a oamenilor în vârstă de copii, mulți oameni stând în carantină/izolare în încercarea de a evita îmbolnăvirea de COVID-19.

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here