Dr. Beatrice Mahler, previziune sumbră după minivacanța de 1 Decembrie: “De Crăciun vom avea spitalele pline!”

0
157

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” din Bucureşti, nu îi înțelege pe românii care așteaptă cu nerăbdare minivacanța de 1 Decembrie, pentru a pleca la distracție, în condițiile în care România este sufocată de pandemia de coronavirus.

De precizat că hotelurile și pensiunile au fost rezervate în proporție de aproximativ 80%, în ciuda restricțiilor impuse de autorități. Beatrice Mahler este de părere că, de Crăciun, unitățile medicale vor fi pline dacă regulile nu vor fi respectate în aceste zile.

Mi-aș dori să cred că toți vom petrece aceste sărbători acasă, în familia restrânsă. Am temeri, pentru că aceste zile libere, care sunt în număr de patru, înseamnă pentru mulți dintre români minivacanțe pe care le fac în diverse zone și acest lucru mă îngrijorează, pentru că este imposibil să eviți contactul, dacă te duci în zone unde populația vine din alte regiuni și este atât de neomogenă. Dacă în aceste patru zile nu vom înțelege că trebuie să stăm acasă, de Crăciun vom avea spitalele pline, ca urmare a acestui comportament pe care îl avem acum, de 1 Decembrie”, a declarat Beatrice Mahler, potrivit Digi 24.

Beatrice Mahler: “Diagnosticul și infecția COVID se deplasează treptat-treptat către casele noastre”

Beatrice Mahler a tras încă un semnal de alarmă cu privire la faptul că virusul este extrem de agresiv, niciun loc din România nefiind sigur.

Diagnosticul și infecția COVID se deplasează treptat-treptat către casele noastre, oriunde ar fi ele, fie că sunt în orașe, fie că sunt la țară, la sate, și trebuie să ne atragă atenția asupra unei nevoie de diagnostic măcar cu test rapide care să ajungă în cabinetele medicilor de familie”, a mai precizat managerul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” din Capitală.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here