Povestea incredibilă a surorilor care s-au cunoscut în timp ce își căutau tatăl: Familia va fi împreună pentru prima dată în 24 de ani!

0
71

Două femei din Marea Britanie au descoperit în urmă cu patru ani faptul că sunt surori în timp ce îl căutău în mediul online pe tatăl lor de care nu mai știau nimic de peste 20 de ani.

Lisa McLean, în vârstă de 33 de ani, și Rebecca Parton, în vârstă de 24 de ani, au aflat una despre cealaltă în timp ce își căutau tatăl în mediul online, pe care l-au și găsit, dar nu l-au întâlnit încă. Cele două au descoperit că au încă o soră!

Ani de zile surorile nu au știut una despre cealaltă și și-au căutat tatăl despre care nu mai știam nimic. În cele din urmă, „s-au descoperit” una pe cealaltă în 2016, în mediul online. Ulterior, acestea și-au căutat în continuare tatăl, până săptămâna trecută, când Lisa McLean a primit o cerere de prietenie pe Facebook de la un bărbat pe care nu îl cunoștea, relatează Mirror.

Ulterior, aceasta și-a dat seama că de fapt este tatăl ei după ce bărbatul a reușit să identifice mai multe persaane în fotografiile făcute în vremea când Lisa era copil. Astfel, Lisa și Rebecca au descoperit că mai au o soră, Amy, în vârstă de 28 de ani.

Poveste incredibilă de viață: Și-au găsit tatăl pe internet după ani de căutări!

Pentru prima dată în 24 de ani, familia urmează să se reunească în cursul săptămânii viitoare.

Lisa a susținut că i se pare „incredibil” faptul că a reușit să descopere că are două surori despre care nu știa nimic, dar și faptul că a aflat cine este tatăl ei. Inițial, când a primit cererea de prietenie din partea lui tatălui ei, David Riggs, nu voia să o accepte, crezând că este doar un alt necunoscut.

„Credeam că nu este el. Credeam că ar putea fi altcineva care se dă drept el. Am vorbit cu sora lui și i-am trimis o poză din copilărie și l-am întrebat dacă poate să îmi spună cine sunt oamenii din fotografie. I-a identificat imediat. A început să îmi povestească de ultima noastră întâlnire. Atunci mi-am dat seama că este el și am început să vorbim despre mama și familia mea. Și-a cerut scuze de foarte multe ori și nu știa că îl căutăm (…) Nu l-am văzut de când aveam 9 ani. Rebecca nu își aduce aminte de el și are 24 de ani”, a povestit Lisa.

De asemenea, aceasta a relatat că este foarte emoționată în ceea ce privește întâlnirea cu tatăl ei.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here